Burak sonuçtan hiç memnun değil

EPA Teknoloji Kargo Saçmalığı

07 Haziran 2024 19:44

Hepsiburada sitesinden klima satin aldım. Aldığım klima Aras Kargo Samanlı şubesi tarafından teslim alınıp Aras Kargo tarafından apartman önüne bırakıldı. Bu kargo paketi teslim alınırken 30 kg ustu olduğu bilinmiyor muydu? Teslim alan şube alıp araca yüklerken 30 kg ustu değil miydi bu kargo? 24 saat nöbetteyken kargom sokağa bırakıldı. Bunun sorumlusu Hepsiburada EPA Teknoloji'den alışveriş yapan ben miyim? Ağır urunu Hepsiburada XL ya da Horoz Lojistik yerine Aras Kargo'ya veren EPA Teknoloji mi? Teslim edemeyeceğim çok ağır diye arayacağını bile bile teslim alan Aras Kargo Samanlı şubesi mi? Bu süreçlerin hiçbirini takip etmeyen Hepsiburada mı?

11 Haziran 2024 10:02

EPA teknoloji adlı bu lakayıt ve ulaşılması güç firmadan alışveriş yapmayı kimseye önermiyorum. Aldığınız ürünün size nasıl ulaştığı, ne gibi sorunlarla karşılaştığınız bu firmanın umurunda dahi değil. Ürünü satana kadar her şey, sattıktan sonra siz ve ürün baş başa kalıyorsunuz. Üstelik çağrı merkezindeki çalışanlar telefonu dakikalarca bekleyip bağlandıktan sonra isine gelmeyen gerçekleri duyunca suratınıza kapatacak kadar esnaflıktan uzaklar. Firma ve deneyim çok kötüydü. Umarım bu kafayla gittiğiniz müddetçe firma olarak bir adım ileri gidemez ve daha fazla insani mağdur etmezsiniz.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Epa İnternet Mağazacılığı Rezil Kargolama Ve Epo Teknoloji Paketleme Beceriksizliği

22 Haziran 2024 11:58
Emre sonuçtan hiç memnun değil

EPA İnternet Mağazacılığı Eksik Ve Hasarlı Teslimat Sonrası İade Talebimin Reddedilmesi

05 Temmuz 2025 07:54
epa-internet-magazaciligi-eksik-ve-hasarli-teslimat-sonrasi-iade-talebimin-reddedilmesi-5.jpg
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2025 00:43

Epa İnternet Mağazacılığı Eksik Ürün Ve Destek Eksikliği: Bosch Klima Siparişimde Sorun Yaşıyorum

26 Temmuz 2024 10:07
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

16 Haziran 2025 18:13