27 Mayıs 2024 15:431.895

Entepe Beylikdüzü mağazasından aldığımız koltuk takımının tekli berjerinde sorun olduğunu 20 Nisan'da ilettim o günden beri defalarca aramama rağmen dönüş yapacağız fabrikadan dönüş bekliyoruz va şeklinde oyaladılar. Hala dönüş yok. Bazen de hiçbir şekilde telefonlarıma cevap vermiyorlar. Garanti süresinde olmasına rağmen hizmet alamıyoruz. Konuyu Tüketici Hakem Heyeti'ne de bildireceğim. Normal mobilyacılara göre kaç kat fazla fiyata ürün satıyorlar ama ürün sonrası hizmet sıfır. Sanki ürünü bedavaya aldık.

Siparişlerin Teslim Edilmemesi Ve Firmaya Ulaşılamaması

4 Haziran 2025 14:411.643

Kendilerinden 6 Mart'ta sehpa, 17 Mart'ta 2 adet berjer sipariş ettim. Teslimat süresi dolduğunda aradım sehpanın hazır ...

Entepe Mobilya Entepe Ucuz Malları İnsanlara Lüks Adı Altında Pahalıya Satıyorlar

16 Ocak 2024 14:421.607

Entepe İdealtepe mağazasından bir koltuk ve salon takımı aldım. Alana kadar peşimde pervane oldular. Aradan bir buçuk yı...