Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Enplus Sage SES880 Sürekli Arıza Çıkarması

Ayhan
11 Temmuz 2024 16:48

15 Kasım 2023 tarihinde Sage SES880 marka kahve makinesi aldım. Makine öğütücüsü 4 ay sonra mart 2024 de arıza yaptı. Cihaz servise bırakıldı ve servis sorunun öğütücü dişlilerinden kaynaklandığını ve değiştirdiklerini belirterek cihazı teslim etti. Cihaz tam 4 ay sonra temmuz 2024 de yeniden öğütme işlemini yerine getiremediği için servise bırakıldı. Tekrar dişliler değiştirildi.
Öğütücünün sürekli arıza vermesi nedeniyle firmadan ücret iade hakkımı kullanarak cihazı iade işlemi yapılması talebinde bulundum. Talebim firma tarafından reddedildi.
Sadece 8 ayda kullanılan ve aynı arızayı 2 kere yapan bu makine gizli ayıplı bir cihaz olduğu için para iademin yapılmasını istiyorum.

13 Temmuz 2024 09:49 (Şikayetten 1 gün sonra)
Ayhan
14 Temmuz 2024 00:27

Merhaba, cihazın tüm bakımları ve temizliği özenle yapılarak kullanılmıştır. İlk arızasını cihaz alındıktan 3 ay içinde yapmış ve servis tarafından dişli değişimi yapılmıştır. Dişlisi değiştirilmiş cihaz 3 ay sonra tekrar aynı arızayı vermiş ve servis tarafından dişlisi tekrar değiştirilmiştir. Bu durum gösteriyor ki cihazda kronik sorunlu ve gizli ayıplı. Sizin tabirinizle İçinde tortu kalan ve temizlik yapılarak düzelecek cihazı servis neden dişlisini 2 kere değiştirilmiştir çok merak ediyorum. Cihazınız asla arıza yapamaz tek suçlu satın alarak kullananlarda.

Daryo
02 Nisan 2024 13:22
Büşra sonuçtan çok memnun

Enplus Müşteri Hizmetlerinin İlgisizliği

Büşra
09 Ekim 2023 09:50
"Aynı saat içinde geri dönüş sağladılar, pompası bozuk olduğu tespit edilen ürün yenisi ile değiştirildi. Bugün elime ulaştı."
Enplus Müşteri Hizmetlerinin İlgisizliği
TrustBuy Güven Skoru