Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Burdur English Time Sözleşmeye Uymadı Ve Bize Mağduriyet Yaşattı

04 Eylül 2023 19:22

Burdur English Time dil okulları sözleşme şartlarını yerine getirmedi. 1 yıldan fazla süredir English Time öğrencisiydim ve gittiğim kurum franchising bıraktığı için genel merkez yeni bir English Time merkezi açma kararı almışlar. Bununla ilgili genel merkezden arandım ve yeni kuruma geçmezsem bütün haklarımın yanacağını ve kaydımın silineceği söylendi. C2 kurumun bitmesine 2 hafta kala henüz eğitime başlamamış olan kuruma geçmemin saçma olacağını ve mevcut kurumda kalmak istediğimi söyledim. B1, b2, c1 kurumu onlardan aldığımı ve sözleşmeye göre ömür boyu öğrenci olarak kalmam gerektiğini söylediğimde arayan kişi tarafından terslendim. Yeni binaya geçmezsem şu anki mevcut kurumda iyi bir eğitim alamayacağım söylendi. İşin komik tarafı daha 2 hafta önce onların kurumu iken şu an eğitim nasıl düşüyor anlayabilmiş değilim. Ayrıca TOEFL sınavı için aldığım vip ders hocamı kendi kurumlarına çekmişler. 15 gün sonra eğitimlere başlayacaklarmış. Sınavıma çok az süre kalmışken benden neredeyse toplamda 3 4 hafta beklememi falan istediler ama benim kaybedecek 1 günüm bile yok. Biz yeni binaya geçiyoruz, sistemi oturtana kadar bekleyin, yoksa hakkınız yanar, e 1 ay kendiniz çalışın. Gibi bir duruma getirdiler. Sınavıma bu kadar az kalmışken mağdur edildim.

09 Eylül 2023 22:55

Genel merkez benimle iletişime geçti fakat hocalarımın tavırları hoş değildi. Zaten bayağı güven kaybettiler. Bu nedenle kendileri ile çalışmayacağım, teşekkürler.

04 Ocak 2024 16:53

3-4 keredir English Time bu yorumumu kaldırmam için beni rahatsız ediyorlar. Bana ulaşamazlarsa babamı arıyorlar. Aramayın dedikçe sürekli bu şikayeti kaldırmam yönünde zorlanıyorum. Devam ederlerse hukuki yollara başvuracağım.

Mert sonuçtan hiç memnun değil

English Time Dil Okulu Kayıt Karmaşası Ve Eğitim Sorunları

25 Şubat 2024 17:06
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2024 00:55
Deprem Mağduru Öğrenciye Haksız Muamele: English Time'ın Tüketici Dostu Olmayan Politikaları