Fatma sonuçtan hiç memnun değil

English Home Kahve Makinesinde Isıtma Ve Eritme Sorunu!

17 Nisan 2024 21:35

English Home mağazasından aldığım kahve makinesi, arka arkaya kahve yaparken üçüncü denemeden sonra soğuk kahve vermeye başlıyor. İade talebinde bulundum; ancak kullanıldığı için kabul edilmedi. Kullanmadan bu sorunun nasıl ortaya çıkabileceğini anlamak mümkün değil. Dahası, kendime aldıktan üç gün sonra anneme de hediye olarak aldığım makinede aynı problem mevcut ve ek olarak kahveyi hiç eritmeme sorunu bulunuyor. Onu da kullanıldığı için iade almadılar. Her iki makinede de ilk birkaç kullanımdan sonra değil, sonradan sorun yaşadım. Mağdurum, 15 gün dolmadan ürünleri iade etmek için götürdüğüm halde kabul etmediler. Servis kaydı açtılar.

Fatma
13 Mayıs 2024 21:15
English Home Kahve Makinesinde Isıtma Ve Eritme Sorunu!

English Home dan 2 adet kahve makinesi aldım hee ikisi de birkaç kullanım sonrası arıza verdi iade talep ettim servise gönderdiler geldiğinde başka sıkıntı oluştu tekrar servise aldılar bu defa geldiğinde birinin kulpu kırılmıştı Sağlam olan patpat naylonla sarılı kırık olan kutuya direk konmuş ayrıca deyrilme veya sarsılma ile kırılacak bir mlz değil kasıtlı kırılmış gibi

25 Temmuz 2024 15:28 (Şikayetten 3 ay sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Müşteri memnuniyeti her zaman önceliğimiz olmuştur, En kısa sürede size geri dönüş yaparak sorunun çözümü için elimizden geleni yapacağız. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Englishhome Müşteri Hizmetleri.

Makbule sonuçtan hiç memnun değil

17 Mart 12:19
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

English Home Köpüksüz Kahve Makinesi Ve Kırık Mekanizma

19 Aralık 2024 14:26
Adem sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 18:39
Nilüfer sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2024 21:21
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 14:23
Kahve Makinesi Sürekli Arızalanıyor, Ücret İadesi Talep Ediyorum