26 Temmuz 2023 10:47

04.07.2023 tarihinde, 13.07.2023 için, eklerde belirttiğim şekilde hotels üzerinden rezervasyon yaptım (ücreti ödedim). Sonrasında programım değişti ve tekrar gün değişikliği yapmak için siteden tarih değişikliği yapmak istediğimde maalesef sistem hata verdi. Ben de yine ekte belirttiğim şekilde oteli arayıp resepsiyonda çalışan kişiden teyit aldım ve tarihinin değiştirdiklerini söylediler. Ayın 13'ünde gece (23.50) saatlerinde otele vardım ve rezervasyonumun olmadığını söylediler. Ben de durumu izah ettim ve otel çalışanları anlayışla yardımcı olup değiştirdiler. Fakat o sırada müdürleri arayıp durumu tekrardan anlatmamızı istedi.

Ben de konuyu düzgün bir şekilde anlatmak istesem de kendileri sorumluluğu kabul etmediğini son derece saygısız bir üslupla 'istesem size yardımcı olmam ve otele almam' söylemleriyle fazlasıyla mobbing uyguladı, otel çalışanları ile yaptığım görüşmenin ispatlamama rağmen kendisini ilgilendirmediğini belirtti. Ayrıca böyle devam ederse şikayet edeceğimi söylediğimde, kendisinin hiçbir şeyden korkusu olmadığını, istediğim yere de şikayet edebileceğimi belirtti. Akşamın geç saatlerinde bilmediğim bir şehirde kovulma stresi, karşılaştığım bu saygısız ve ötekileştirici üslubu şikayet ediyorum.

08 Ağustos 2023 23:22
Otelbooster.com Rezervasyonumun İlgili Otele İletilmemesi
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2023 01:30
La Lucci Fethiye Rezervasyon Yaptırdıktan Sonra Odamızı Başkasına Satması

06 Haziran 2023 16:39

La Lucci Fethiye Rezervasyon İptalinde Geciken İade Süreci

20 Eylül 2024 15:51
Derya sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2024 16:54