Emotion Deodorant Tahriş Etti

18 Mayıs

İki gün önce aldığım Emotion Detoks Floral adlı deodorant koltuk altımda felaket bir şekilde kızarıklık ve yanma hissini oluşturdu ve koktuk altımda bir döküntü oluşmuş durumda markanın bana geri dönüş sağlamasını ve sorunun çözülmesini rica ediyorum.

Emotion Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 3 dk 11 sn
Emotion Logo
18 Mayıs 11:19

Emotion Deodorant Natural Breeze Yanma Hissi

1 hafta önce

Merhaba emotion deodorant natural breeze 3 adet aldım. İlk kullandığım gün koltuk altımda yaklaşık bir saat aşırı yanma hissettim. Çok yakından sıktığımı düşünerek ertesi gün uzak mesafeden kullandığım durum aynı, ertesi gün başka bir deodorant kullanarak aynı şeyi yaşayıp yaşamayacağımı denedim fak...

Emotion Deodorant Kapağı Sıkışması

1 hafta önce

Emotion ocean. Fresh deodorant aldım ama sıkacağım kapak sıkıştığı için yeni aldım ürünü kullanamıyorum birileri yardımcı olursa çok sevinirim. Ziyan olacak yoksa. Bunun için çok güce gerek bile yok çok güçlü biri bulsam bile açılmayacak sıkışmış bir ürün tamamen iptal olmuş

Emotion Deodorant Yanma Yaptı

3 hafta önce
"Açıkçası böyle bir dönüş beklemiyordum. Bir hanımefendi aradı açık adres istedi bazı sorular sordu. Ürünü onlara göndermemi yerine yenisini göndereceklerini söyledi. Ürünün hangi çeşidini istediğimi bile sordular. Çok memnun kaldım. Çok teşekkürler. Sorunun sebebi kendisi olmasa bile herkes sizin gibi ürününe sahip çıkmalı."

Emotion Sıkılması Çok Zor Deodorant

3 hafta önce

Emotion invisible fresh deodorant aldım, püskürtme başlığı çok sert. İşaret parmağım kas yaptı resmen. Kendimden şüphe ettim, acaba kırmam bükmem açmam gereken başka bir emniyet kilidi falan mı var diye aradım. Sıkılmayan deodorant hiç kullanışlı olmamış gerçekten...

Emotion Sıkılması Çok Zor Deodorant

0 Yorum