Emniyet Genel Müdürlüğü Yanlışlıkla Girdiğim Ve Hemen Geri Çıktım Ters Yöne Ceza Yedim

14 Eylül 2024 02:1010.128

Sincan'da yanlışlıkla girdiğim sokakta tek yön olduğunu fark etmedim ve ters istikamete girmiş bulundum. Diğer sürücülerin uyarması ile hemen geri geri çıktım fakat sokağın altında polis memurları varmış, hemen cezayı yazmışlar: 6439 lira.

Bu kadar kolay mı böyle bir cezayı yazmak? Yazık değil mi insanlara? 16.000 lira emekli maaşı alan biri olarak ben bu cezayı nasıl ödeyeceğim hiç düşünüyor musunuz? Yanlışlıkla oldu. Hatamı görüp hemen geri çıktım zira tabela çok net gözüken bir yerde değildi. Fark etmemişim.

Tek yön olan yerler daha net gösterilmeli, tabelalar tam gözükür yerlere konulmalı. Onun için bu ceza çok ağır olmuştur. Sokak aralarında bu kadar büyük ceza yazılması vatandaşa zulümdür.

1 Kasım 2024 01:03

Kardeşim kanunda yazıyor ters yöne girdiysen ceza yersin gözünde problemmi var sen sucu isle aaa bilmiyordummu diyecen

Emniyet Genel Müdürlüğü Suçsuz Yere Yazılan Ceza

5 Eylül 2023 23:416.120

41***035 plakalı aracın sahibiyim bugün saat 21:04 saatlerinde Çukurambar Yücel Seçkiner Caddesi 1464. Cadde kavşağında ...

Tümünü Gör
Emniyet Genel Müdürlüğü İhbarımı Dikkate Almayan Görevliler

Emniyet GenelMüdürlüğü İhbarımı Dikkate Almayan Görevliler

İlknur
Sokağa Dorse İle Tır Park Edilmesi Ve Görüşümü Engellemesi!

Sokağa Dorse İleTır Park Edilmesi Ve Görüşümü Engellemesi!

Barış
Emniyet Genel Müdürlüğü Kaldırım İhlalinden Hayat Tehlikesi!

Emniyet GenelMüdürlüğü Kaldırım İhlalinden Hayat Tehlikesi!

Emniyet Genel Müdürlüğü Acil Lütfen Sesimizi Duyun!

Emniyet GenelMüdürlüğü Acil Lütfen Sesimizi Duyun!

Buket
Emniyet Genel Müdürlüğü  Gürültü Sorunu!

Emniyet GenelMüdürlüğü  Gürültü Sorunu!

Serkan
Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Şube Görevini Neden Yapmıyor?

Emniyet GenelMüdürlüğü Trafik Şube Görevini Neden Yapmıyor?

Nail

Öne ÇıkanKonular