Emniyet Genel Müdürlüğü Site Yöneticiliği Ve Bir Polis Memuru Hakkında Şikayetçiyim!

08 Kasım 2023 18:43

Konya'nın sertifikalı ilçesinde ikametgah ediyorum. Bir site içerisinde ortak kullanım alanına bir yıldır kiramı düzenli olarak veriyorum herhangi bir komşuluk hakları ihlali söz konusu değildir. Ailenle birlikte ikametgah ediyorum. Yöneticinin bir polis memuru olması%25 zam oranına devletin yasadığı kanuna bana gönderdiği mesajda%25 zam oranı bir masaldan ibarettir şahsında yok hükmündedir diyerek%150 zam yaptığını söylüyor. Benden kira kontratı yapılırken emlakçı ve site içerisinde Malik olan bir vatandaşın şahitliğinde tahliye taahhütnamesinin ne olduğunu bilmediğim halde kendisinin vesayetlerinin emlakçının huzurunda site sakinlerinin huzurunu komşuluk haklarını ihlal ettim veya ailenle birlikte ihlal edeceğim kiramı aidatımı ekonomi olarak geç veya hiç vermeyeceğim. Hususunda tahliye taahhütnamesinin devreye gireceğini söylediğinde site sakinlerinin ve gelirlerinin güvence altına alınması gereken bir evrak olduğunu anlamadığım için ben ve kendisinin bir polis memuru olduğu için aklıma böyle bir şeyi getirmediğim için imzaladım aslına bakarsanız neye imzalarında görmedim. Sayfalar üst üste konmuştu oyun oynamıştı bunun bir kira zammı artışı için karşıma koyulacağını maalesef bana attığı mesajlarda zaten kendisi veriyor. Çıkartırız diyor işine gelmezse bu zam üzerinden%150 zam üzerinden cihaz vermeye devam edeceksin AKBİL takdirde taahhüt tamire çıkartacağını beyan ediyor. Yani taahhütnameyi alınışının dışında bir halde hukuk dışı kullanıyor. Polis memuru yasağı koyduğu kanunları güvencesidir bizlerin şerefini malını canını korumakla kanunları yürütmek de görevlidir ben artık evden tahliye olup olmadığımı düşünmüyorum. Sokakta kalma endişesi değilim. Ailemin çekeceği sıkıntı değilim hem yasadışı kira zam artışını hem de polis memurunun yasalara karşı bana göndermiş olduğu mesajın delinin niteliğinde olması daha farklı mesajların da bulunması ereğinin Emniyet Genel Müdürlüğü İçişleri bakanlığı tarafından polis memuru hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını gerekli bilgileri şahsımın vereceğini ispatı mümkün olduğunu saygılarımla arz ediyorum.

25 Ekim 2023 01:14

25 Haziran 2023 03:27