02 Kasım 2024 15:37

Esenler 15 Temmuz Mahallesi Selçuklu evleri db5 blokta olan daire 7'de oturmaktayız. 5/12/2023 de daireyi teslim almış olmamıza rağmen TOKİ'nin müteahhidi Ilgın inşaat'ın yaptığı dairede hâlâ sorunlarımız devam etmektedir.

Bu 1 sene içerisinde onlarca şikayetimizi firmaya yalvararak yaptırmaktayız, kesinlikle bu işin arkasında ne TOKİ, ne Esenler Belediyesi, ne de epp emlak yönetimi durmamaktadır. Site yönetiminin herhangi bir yetkisi yoktur. O yüzden eksiklerimiz devam etmektedir. En son kalkan kapı kaplamalarıyla ilgili taleplerimizi bildirdik, kapıların değişmesini bekliyoruz.

Zemini yamuk olan balkonun düzeltilmesini bekliyoruz. Eksiklerimiz, daireyi bir sene önce teslim almamıza rağmen 24/10/2024'de site yönetimine teslim edilmiştir ve beklemekteyiz. 1 seneden beri beklemekteyiz. Daha ne kadar beklemeliyiz merak etmekteyiz. En kısa sürede bu sorunlarımızın çözülmesini rica ediyoruz.

Selcuk sonuçtan hiç memnun değil

17 Şubat 2024 21:24

11 Eylül 2023 21:15

06 Haziran 2024 15:46
Ayşe sonuçtan memnun değil

Gaziantep Güneyşehir TOKİ'de Süregelen Sıcak Su Ve Temizlik Sorunları

12 Haziran 2025 16:40
Melisa sonuçtan hiç memnun değil

Yetersiz Temizlik Ve İlgisiz Site Yönetimi Nedeniyle Aidatların Karşılığını Alamıyoruz

30 Ağustos 2025 13:16