Emlak Konut Mesaj Gönderdi Dikkat Etmedim Çok

Emlak Konut Mesaj Gönderdi Dikkat Etmedim Çok
Mert
01 Eylül 13:32

Bugün emlak konuttan gelen mesaj! Emlak Konut'tan siteye giriş yapmadığım halde mesaj gelmiştir. Mesaj içeriği ise şöyledir: "Yenişehir evleri Arnavutköy projesi için doğrulama kodunu ekrana giriniz. Doğrulama Konu:... 6875 daha sonra 1016 ve 8837 Adıma Emlak Konuttan bir giriş yapılmamıştır. Bu sebeple adıma çıkacak olan herhangi bir borç, zarar vb. Gibi durumların hiçbirini kabul etmiyorum. Bütün sorumluluk mesajı gönderen Emlak Konut hesabına aittir. Şahsi kimlik bilgilerimin ve telefon numaramın kullanılması bilgim dışındadır. Yapılacak herhangi bir işlemden dolayı sorumluluk kabul etmiyorum. Bu sorunun düzeltilmesini istiyorum. Aynı şekilde mesaj aldım zamanında bu tarz bir başvurumuz olmuştu. Boşluğuma geldi. Onayladım borç herhangi bir ödeme asla kabul etmiyorum.

Fevziye

Müşteri hizmetlerini aradım mesajı onlar göndermiş daha çekilecek etaplar varmış henüz 1 ve 2inci etaplar çekilmiş kurada kazanamayanlar tekrar çekilişe katılabilmesi için bilgi güncellemesi istemişler

Nurdan

Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi Kura başvuru güncellemesi için giriş Onay Kodunuz : 5417. B002Yenisehir Evleri Arnavutköy Projesi Kura başvuru güncelleme Onay Kodunuz : 2609. B002

Emlak Konut Evleri Yenişehir Arnavutköy

Ayaz