Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Emlak Katılım Emlak Katilim Bankası

Emlak Katılım Emlak Katilim Bankası
26 Temmuz 2024 18:25

Merhaba,

19/07/2024 tarihi kendi Alman Commerzbank Frankfurt Main hesabım'dan 250€ (+ 27€ havale ücreti)
toplam 277€ havale gerçekleştirdim. Havaleyi kendi hesabıma Türkiye Kayseri Şubesine Emlak Katılım bankasına yaptım. 250€ Euro olarak yatması için ödedim 27€'u Alman bankasına.

Gönderdiğim 250€'dan beş gün sonra 175€ geri gönderildi Alman banka hesabıma. Alman bankasına sordum neden böyle oldu diye? Cevap olarak bana Türkiye tarafın'dan kabul olunmadı ve 75€ işlem parası çekildi bizim'le bir alakası yok dediler. Türkiye ile irtibata geçin diye konuyu kapattılar.

Kayseri Emlak katılım bankası memuru ile görüştüm ve izah istedim. Bana Muhabir banka'dan söz edildi. Hâlâ ne olduğunu anlayamadım Muhabir bankayı.
75€'nun üzerine soğuk su içmem söylendi dolaylı olarak.

27€ + 75€ havaya gitti, param'da havale olunmadı! Sebep olarak'da SWIFT gibi Muhabir banka bahane söylendi... Bir daha olası her zaman varmış. Havale'de olurmuş ara sıra böyle şeyler (komik zannediyorlar).

Anladım'ki Gurbetçi olarak Paramızı kaçak olarak memlekete götürmek'de faide var bundan sonra. Resmi olarak öpülmek'den ve yardım alamamak'dan iyidir diyorum.

Belki Faiz'li bir Banka ile bunlar başıma gelmezdi. Benim ve diğer aile üyelerimin emlak katılım banka hesabın'daki hesaplarımı izin'de kapatacağız inşallah.

Artık Katılım banka hassasiyetimizi bitirdiler.

Saygılar
a. Z.

26 Temmuz 2024 18:26 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Abdullah Z., Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, inceleme sonucu Bankamız sistemlerinde kayıtlı iletişim adreslerinize gönderilecektir. Geri bildirimleriniz ve Bankamıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla. Emlak Katılım

28 Temmuz 2024 22:37

Sayın Abdullah Z., Bildiriminize yanıt verilmiş olup, bildirim sonucu Bankamız sistemlerinde kayıtlı iletişim adreslerinize gönderilmiştir. Geri bildirimleriniz ve Bankamıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla. Emlak Katılım

Rıfat sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2024 12:50
Yanlışlıkla Almanya'ya Gönderilen 468.630 TL Ve Bankanın İlgisizliği
Murat sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2024 17:58
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2024 15:07
Ziraat Katılım Bankası Paranızın Değeri Varsa Emanet Etmeyin
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2025 14:14

26 Temmuz 2023 12:04