10 Ekim 2024 19:47

Eminevim Mersin şubesinde F***** E**** adlı temsilcim ile 500.000 TL'lik araca girdim. Kendisine Aralık'ta kesinlikle teslimat almak istediğimi, ona göre ödeme planı çıkarmasını söyledim. Kendisi de ona göre ayarlama yaptığını ve sözleşmede Ocak görünüyor ama ara ödeme yaptığımda teslimat tarihim daha erkene çekilerek sistemden düşeceğini, Aralık'ta teslim alacağımı söyledi. Ben de ona göre tüm ödemelerimi yaptım. Yalnız şimdi ise oradaki yetkililer böyle bir şey olmadığını, ara ödemeye göre önceden ayarlandığı söyleniyor. F***** E**** bu durumda beni çok mağdur etmiş ve eğer sorun çözülmezse hem şubeye hem de F***** E****'a dava açacağımı bildiriyorum.

Hacer
Hacer
14 Ekim 2024 21:09

Fadime Erkal kendisi benimle iletişime geçip durumun çözülmesi için yardımcı olmuştur, konuyla ilgilenip çözüm için uğraştığından ilgisi için buradan teşekkür ediyorum kendisine 🙏

22 Ekim 2024 11:15 (Şikayetten 11 gün sonra)

Hacer B. Hanım iyi günler, başvurunuz Eminotomotiv Müşteri Memnuniyet Merkezine ulaşmıştır, en kısa süre içerisinde size dönüş sağlanacaktır. Müşteri Memnuniyet Merkezimize İnternet Şubeniz vasıtası ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla.

Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Eminevim Mersin Şubesi'nde Yanıltıcı Teslimat Sözü Ve Mağduriyet

29 Ekim 2025 21:09

02 Mayıs 2025 17:06
Yanlış Bilgilendirme Ve Erken Ödeme Talebi Nedeniyle Teslimat Mağduriyeti

15 Kasım 2023 16:07

Eminevim Söz Verilen Ödeme Tarihini Değiştirdi Mağdur Edildim

18 Temmuz 2025 12:19
eminevim-soz-verilen-odeme-tarihini-degistirdi-magdur-edildim-2.jpg
Melih sonuçtan hiç memnun değil

EminOtomotiv'de Teslimat Sorunları Ve İletişim Eksiklikleri!

21 Ocak 2025 23:25