Teslimat Tarihi Değişikliği Ve Dini Hassasiyetler Üzerine Bir Eleştiri

Teslimat Tarihi Değişikliği Ve Dini Hassasiyetler Üzerine Bir Eleştiri
02 Kasım 2024 15:59

Merhabalar;
15 senedir neredeyse bütün sülalem Eminevim'den ev araba alır ve teslimat konusunda bir sorun yaşayan da olmadı. Eminevim'i severiz. Ama ben bir eleştiri getireceğim. Eylül ayında şubat teslimli araba kampanyasına dahil oldum. Maalesef hareketli bir sürecin içinde olduğum için ekim taksitini yatırmayı unuttum. Şu an geldi. Aklıma ve bugün 2 Kasım 15:20. Yani iki gün bile geçmedi. Şubeyi aradım. Her iki ayı da birlikte ödemek istediğim halde şubat değil marta kaydığı söylendi teslimatın. Halbuki şubat ayına gelindiğinde hala bir ay eksik gidiyor olsaydı ödemelerim anlardım. Hatta şubata kadarki tüm taksitleri de ödesem teslimat tarihi değişmiyor, yine mart. Hukuken, buna imza attığım için bir hakkım yok. Dinen uygunluğunu soruyorum şu an. Dini hassasiyeti olan bir firma olduğu için. Sadece 1 gün geçtiği için teslimatı bir ay ötelemenin gerçekten caiz olduğuna mı inanıyorsunuz yoksa bu durumu fırsata mı çeviriyorsunuz? Ayrıca şöyle ilginç bir şey de var. Şimdi iki ödeme de yapsam artık bir şey fark etmiyor. Neden ikisini de yapıp kasanıza 52 bin lira girebilecekken katı bir kural uygulayarak bir ay geriden taksitlerimi ödememe neden oluyorsunuz. Ki? Malı açıdan bir karınız da yok. Gerçi hesabını yapmışsınızdır illaki bir karınız vardır. Dini kaygılarınızı baz alarak ve ilahiyat mezunu biri olarak net söylüyorum kesinlikle helal değil bu yapılan. Ahirette gelir bu durum bu kuralı koyup, esneklik sağlamayan ve yürüten herkesin karşısına bu kesin. Ve ne telefonla, ne mail yoluyla, ne mesajla hiçbir surette hatırlatma da yok. Düpedüz fırsata çevirmek değil mi bu? Neyse.

02 Kasım 2024 15:24

Merhabalar; 15 senedir neredeyse bütün sülalem Eminevim'den ev araba alır ve sorun yaşayan olmadı. Ama ben bir eleştiri getireceğim. Eylül ayında şubat teslimli araba kampanyasına dahil oldum. Maalesef hareketli bir sürecin içinde olduğum için ekim taksitini yatırmayı unuttum. Şu an geldi aklıma ve bugün 2 Kasım 15:20. Yani iki gün bile geçmedi. Her iki ayı da birlikte ödemek istediğim halde şubat değil marta kaydı teslimat. Halbuki şubat ayına gelindiğinde hala bir ay eksik gidiyor olsaydı ödemelerim anlardım. Hatta şubata kadarki tüm taksitleri de ödesem teslimat tarihi değişmiyor yine mart. Hukuken imza attığım için bir hakkım yok. Dinen uygunluğunu soruyorum şu an. Dini hassasiyeti olan bir firma olduğu için. Sadece 1 gün geçtiği için teslimatı bir ay ötelemenin gerçekten caiz olduğuna mı inanıyorsunuz yoksa bu durumu fırsata mı çeviriyorsunuz?

Ek
06 Kasım 2024 10:50 (Şikayetten 3 gün sonra)

Fatih A. iyi günler, başvurunuz Eminotomotiv Müşteri Memnuniyet Merkezine ulaşmıştır, en kısa süre içerisinde size dönüş sağlanacaktır. Müşteri Memnuniyet Merkezimize İnternet Şubeniz vasıtası ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla.

Tahsin sonuçtan çok memnun

21 Mart 2025 11:22
"Haklı olduğum konuda destek verdiğiniz için teşekkür ederim. Beni mağdur etmeden kısa zamanda sorunu çözdünüz."

Eminevim Teslimatlarda İnsanları Oyalıyor,

26 Mayıs 2024 23:41