Murat sonuçtan hiç memnun değil

Teslimat Sözlerinin Tutulmaması Mağduriyet Yaratıyor

Teslimat Sözlerinin Tutulmaması Mağduriyet Yaratıyor
20 Kasım 2024 20:48

Eminevim firmasına 2023 Kasım ayında üye oldum. Üye kaydımı yaparken 12. ayımda kesin teslim yapacaklarını söylediler. Örnek PDF attılar WhatsApp'tan, yani 2024 bu içinde bulunduğumuz Kasım ayı içerisinde teslim yapacaklarını söylediler. Kayıt olurken temsilcim başkaydı, sonra temsilcim değişti. Sonradan gelen temsilcim Aralık ayında teslim yapılacağını söyledi. Ben sebebini sordum, 13. ayda teslim yapılıyor dendi. Ben hayır, en başta 12. ayda teslim olacaksa kayıt yaptırmak istediğimi söyledim. Onlar da bana kesin 12. ay teslimatınızı gerçekleştireceğiz sözü verdiler. WhatsApp konuşmalarımız da duruyor. Attıkları PDF örneği de duruyor ama gel gelelim süre geldi. Temsilcime soruyorum ne olacak diye, olacak bir şey yok abi, istersen mahkeme yoluna başvur ama bir şey çıkmaz dendi. Kendi paramla mağdur oldum çünkü bu sisteme yazılırken alacağım araba en baştan belliydi. Ben bunu dile getirip üye olmadan önce bile anlatmıştım. Araç sahibine 2024 Kasım ayında bana kesin teslim yapacaklarmış, ona göre beni bekler misin dedim. Tanıdık olduğu için beklerim dedi ama şimdi Aralık ayına yani bir sonraki aya attılar teslimatı. Ben bu konuda çok mağdur oldum. Elimde bütün kanıtlarım da mevcuttur. WhatsApp konuşmaları, PDF, kayıt olurken diğer üyeniz olan ve benim de referansım olan yakın arkadaşım da yanımdaydı, o da şahittir. Şimdiki temsilcim 12. ayda teslim olacağına dair size mesaj yazmışlar ya, onun ekran resmini atar mısınız dedi. Ekran resmini aldım gönderdim kendisine ama hiçbir şey değişmedi. Allah'tan konuşmaları silmemişim, hepsi elimde mevcut bekliyor. Ne olacak şimdi bilmiyorum. Ben üye olacağım zaman ilgi alaka her şey çok iyi ama konu teslimata geldiği zaman ilgi alaka sıfır. Çok ayıp, bir kurumsal şirketin böyle olmaması gerekli. En kısa sürede tarafıma olumlu bir şekilde dönüş bekliyorum. Şirketinize olan güvenimizin sarsılmaması için en kısa zamanda sizden dönüş bekliyorum.
Ayrıca üye olurken beni kayıt yapan temsilcime nasıl ulaşacağımı sordum, hiçbir şekilde irtibat numarası verilmedi. Ona ulaşamazsınız dendi. Yetkili kişiler tarafından tarafıma ulaşılırsa elimdeki kanıtları tek tek gönderirim. Konuşmalar ve PDF duruyor elimde.

27 Kasım 2024 14:47 (Şikayetten 6 gün sonra)

Murat D. iyi günler, başvurunuz Eminotomotiv Müşteri Memnuniyet Merkezine ulaşmıştır, en kısa süre içerisinde size dönüş sağlanacaktır. Müşteri Memnuniyet Merkezimize İnternet Şubeniz vasıtası ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla.

15 Mart 2025 15:42

Beni aradılar hediye çeki vereceklerine dair ama bana geri dönüş yapılmadı mağdur oldum mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Böyle olacağını bilseydim en başta sizin sisteminize kayıt olmazdım. Müşteriniz mağdur oluyor umrunuzda değil çözüm sunamıyorsunuz bir an önce tarafıma dönüş yapılmasını istiyorum.‼️‼️‼️

20 Kasım 2025 01:14

Müşteri memnuniyet yerinden beni arıyorlar hediye vereceklerini veya hediye çeki vereceklerini söylüyorlar kabul ediyorum size dönüş sağlayacağız diyorlar herhangi bir geri dönüş yapmıyorlar mağduriyetimi gidermiyorlar dalga geçer gibi. Bu kadar süre geçti bekledim herhangi bir geri dönüş olmadı. Kurumsal şirket müşteri memnuniyeti için ilgilenir ama ilgi alaka sıfır yazıldıktan sonra.

Bekir
Bekir

Kardeşim boşuna uzun yazmışsın. Bunlarla konuştukça psikolojin iyice bozuluyor. İlk işin iyi bir avukat bulmak. Herkese tavsiye m bu.

Ahmet sonuçtan memnun

22 Nisan 2025 11:32
"Düzce Şube başkanı R**** beyin ilgisi sonucu süreç daha fazla uzamadı. Kendisine teşekkür ediyorum."
Teslimat Sürecinde İletişim Eksikliği Ve Gecikme Yaşadım
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2024 19:47

27 Eylül 2024 16:53