Mehmet sonuçtan çok memnun

Eminevim'in İpotek Ücretini Yatırmaması

02 Şubat 2023 13:33
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler ederim”

Karabük Eminevim şubesinde üyeyim. 18.05.2022 tarihinde sorunsuz bir şekilde teslimatım yapıldı.Devlet güvencesine geçiş olduğundan ipotek ücretini sözleşmemde yazmasına rağmen tarafımca ödedim. Bu ücretin vergi dairesi tarafından iadesi olacağı ve tarafıma yatacağı belirtildi. Evraklarımla birlikte vergi dairesine başvuru yaptığımda resmi gazetede yayımlanan kararın 07.06.2022 tarihinden önce teslimat olduğu için ipotek ücretini yatıramayacaklarını söylediler. Konuyu Eminevim genel merkeze 5 - 6 kere bildirdiğim halde halen dönüş yapılmadı ve 18.05.2022 tarihinden beri Eminevim sözleşmemde bariz yazmasına rağmen ipotek ücretini yatırmadı.

Oysaki Karabük'te şube olmadan bir telefonla güvenerek kayıt olduğum Eminevim sözleşmede yazdığı halde ipotek ücretini yatırmayarak güven kaybettiğini bariz ortaya koymuştur. Konuyla şube temsilcim E*** bey bizzat uğraştı ama oda sonuç alamadı.Yine de uğraştığı ve ilgilendiği için E*** beye teşekkür ederim. Kısaca Eminevim'e mağdur ettiği için de teşekkür ederim.

06 Şubat 2023 10:31 (Şikayetten 3 gün sonra)
15 Mart 2023 18:13

Yaklaşık 40 gün oldu halen dönüş yapılmadı üstelik 2-3 kerede aradım şikayetten sonra bu kadar mı Eminevim pes doğrusu

17 Nisan 2023 00:59

Sürekli aramama rağmen halen dönüş yapılmadı

09 Ocak 2024 16:27

Teşekkürler ederim

Aylar Geçmesine Rağmen Vaat Edilen Hediye Çeki Hala Teslim Edilmedi

Bünyamin
12 Aralık 16:50
Aylar Geçmesine Rağmen Vaat Edilen Hediye Çeki Hala Teslim Edilmedi
Gonca sonuçtan hiç memnun değil

Teslimat Tarihi Ve İletişim Sorunu: Verilen Taahhüdün Yerine Getirilmemesi

26 Kasım 10:57