Eminevim Taksitini Ödediğim Konutumun Senedini Vermiyor

5 Eylül 2023 16:3319.366

Merhabalar 1156503 üye numaralı Eminevim konut müşterisiyim Konu sigortasını iki yıl ödedikten sonra üçüncü yıl sigortayı ödemedim. Bana son senedimi vermekte direniyorlar. Sigortanızı ödeyin ondan sonra Senedinizi alırsınız diyorlar. Araştırdım da evimin üzerinde herhangi bir şerh olmaması sebebiyle üçüncü sigortayı ödemedim Yardımınızı rica ediyorum Teşekkürler

28 Aralık 2023 08:53

1156503 üye numaralıt rabzon Eminevim müşterisiyim defaten Anlatmama rağmen. Eminevim son senedini vermiyor. Yine üstüne basa basa söylüyorum. Ben Üç yıl boyunca senetleri mi eksiksiz tamamını ödedim. İki yıl konut sigortası yaptırdım daha sonra. Evimin üzerinde herhangi bir şerh, ipotek olmadığını öğrendim ve üçüncü yıl konut sigortasını kendi isteğimle yaptırmadım. Senedim için ödediğim ücretten nasıl sigortaya kesinti yapabilirler. Bu bir suçtur Bu olayın üstünden tam 1 yıl geçti neden adli mercilere başvurmuyorlar. Ben söyleyeyim çünkü ellerinde bir kanıt yok suç işlediklerini kendilerinde biliyorlar ama ben sabırlı bir insanın adalet yerini bulacak buradan insanlara sesleniyorum sakın bunlara inanmayın ilkten güzel görünürler sonra sizden acısını çıkarırlar.

11 Eylül 2023 09:02 (Şikayetten 5 gün sonra)

Muhammet M. Bey iyi günler, başvurunuz Emin Üstün Holding Müşteri Memnuniyet Merkezine ulaşmıştır, en kısa süre içerisinde size dönüş sağlanacaktır. Müşteri Memnuniyet Merkezimize İnternet Şubeniz vasıtası ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla.

29 Ekim 2023 00:55

Şikayetim bir sonuca ulaşmadı konunun tekrar gözden geçmesini rica ediyorum aksi takdirde mahkemeyle muhatap olursunuz

Samina
Samina
27 Aralık 2023 19:46

Buradaki bütün şikayetleri bakarak bende yazmak istiyorum Üyelik numara 1672079, biz ekim ayındaki çekilişe kazandık, canlı yayında diyor ki teslimat tarih 20 Aralık. Ama Esenyurt şubesi bize tam 18 Aralık da çağırıp işlemleri tamamlanmak için söylüyor bizden bir kefil istiyorlar ki biz üye olduğu zamanda tek bir kefil demişler. Biz geçen hafta dosya verdik bize dedi 4 5 günde Merkezden haber gelmiş olur ve 20 Ocak a kadar teslimat tamamlanmış olur. Ve burada tekrar yazıyorum çeklişte canlı yayında teslimat tarih 20 Aralık dedi. Bende bugün aradım ne durum da bizim dosyamız, oradaki bey efendi diyor "" AA siziniz aslında sizin dosya geri geldi bir kefil daha istiyorlar "" Ya siz bu sistem içindesiniz bilmiyorsunuz kaç kefil istiyorlar. Ki bu zamanda kim kime kefil oluyor ki. Sadece teslimat gecikmek için yapıyorlar ki böyle mağdur olan çok kişi 6 ay 8 ay bekletiyorlar teslimat için.

Eminevim Habersiz Yapılan DASK Ve Sigorta Problemi

Muammer
Muammer
22 Kasım 2023 11:4557.941

1447685 numaralı Eminevim üyesiyim. 8.7.2023 tarihinde Eminevim A.Ş.'ye son ödememi yapmama rağmen borcum kalmadığı hald...

7 Destek1 Yorum

Eminevim Oturmadığım Eve Zorunlu Konut Sigortası Saçmalığı

Selcuk
Selcuk
10 Ekim 2023 14:4024.572

"Müşteri temsilcisi aradı ve sorun çözüldü teşekkür ederim"

Eminevim Oturmadığım Eve Zorunlu Konut Sigortası Saçmalığı

Şirinevler Eminevim Şubesinde Önkayıt Oluşturdum Param İade Olmuyor!

Şirinevler EminevimŞubesinde Önkayıt Oluşturdum Param İade Olmuyor!

Alperen
Eminevim Mağduru!