Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Eminevim Tarafından Mağdur Edildik!

05 Ekim 2023 10:33

E. Evime ev almak için girmeyi düşündük. Temsilci hemen girdiğimizde temmuz ayındaki kuraya katılabileceğimizi söyledi. Organizasyon ücretini peşin ödemenin avantajından bahsetti. Peşin ödeyelim dedik, fakat elimizde o kadar ücret yok. Bu ayki kuraya katılacaksak eksi limitten organizasyon ücretini peşin yatıracağımızı söyledik. Katılmayacaksak ağustosta sisteme kayıt yaptıracağımızı belirttik. Temsilci her defasında temmuzdaki kuraya katılacağımızı belirtti. 12 Temmuz'da sisteme dahil olduk. Kura 26 Temmuz'daydı. O tarihe kadar sürekli sorduk. Bize 25 Temmuz akşamı kuraya katılacağımızı ve sorun olmadığını belirtti. Kura günü numara vs gelmediğini, mesaj atılmadığını nasıl takip edeceğimizi sorduk, aradık, mesaj attık. En son ekran başında olduğunu, kuraya katılacağımızı, numaramızı öğrenip dönüş yapacağını söyledi. Belki adımız okunur diyerek çekilişi izledik. Çekiliş bitmesine yakın bize grupta eksik kaldığını, kuranın ağustosa kaldığını belirten bir mesaj attı. Temsilciyi arayıp o zaman biz ayrılalım böyle demediniz dediğimizde bize sistemden kaynaklı hata olduğunu, ağustos kurasına kaldığımızı, istersek çıkabileceğimizi ama kura ağustosa kaldığı için ödememizin eylül ayında başlatılacağını söyledi. Bizde E. Evim kendinden kaynaklı bir hata varsa telafi ediyor diyerek tamam dedik, çıkmadık. Bir süre sonra Eminevim'den ağustos ayındaki ödememizi yapmadığımızdan teslim tarihinin bir ay ötelendiğine dair mesaj geldi. Mesajı temsilciye attık, aradık, sıkıntı olup olmadığını sorduk. Temsilci bir ay sonra girdin kuraya yetişmedi otomatik mesaj gelmiş, bilgisayardan problem yok diye belirtti. Sonraki süreçte temsilciyi arayıp mesaj attığımızda dönüş alamadık. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradık. Temsilcimizin işten ayrıldığını öğrendik. Yeni temsilci bize ödeme yapmadığımız için teslim tarihinin bir ay ötelendiğini belirtti. Süreci anlattık. Bize eski temsilci böyle bir durumun olmadığını belirtti. Tüm bu yaşanan temsilciden kaynaklı mağduriyetimizden dolayı şu an sistemden komisyon ücretimizi alarak ayrılmak istiyoruz. Eski temsilcinin hatalı bilgilendirmesinden mağdur edildik. Elimizde temsilciyle olan görüşmelerin kaydı var. Verdiği bilgiler var. Temsilci ne bilgi verdiyse ben onu yaptım BDDK onaylı diye güvendik. Hangi anlattığımız bizden kaynaklı hata? Temsilcinin hatası sizin hatanız demektir. Komisyon ücretini alarak ayrılmak istiyoruz. Elimizdeki konuşmaların görselleriyle BDDK'ya, mahkemeye, CİMER'e her yere başvuracağım.

profile profile profile
09 Ekim 2023 08:58 (Şikayetten 3 gün sonra)
30 Ekim 2023 23:32

Mağduriyetim hala giderilmedi hukuki yollara başvurarak hakkımızı arama yoluna gideceğiz herkese otomatik mesaj gönderiyorsunuz! Bundan sonra alacağınız temsilcelere iyi egitim verin güvenilir kişiler secin yoldan gecen herkesi temsilci yapmayın! Asla kimseye sizi tavsiye etmeyeceğim! Resmen insanların hayalleriyle oynayıp paralarını alıyorsunuz hakkımızı helal etmiyoruz bu yorumu okuyup girmeyi düşünen kişilerede özellikle söylüyorum aman kardeşim Emin evimin kapısından bile içeri girmeyin! Bizden kaynaklı olmayan sebepler yüzünden mağdur edildik kaç zaman oldu hala bir dönüş yok BDDK onaylı falan diye asla inanmayın emsal davalarınız olduğunu da biliyorum mahkemede hakkımızı alacağız ama önir dünyadaki hakkımız asla helal değil

30 Ekim 2023 23:34

Bizim doğuda bin bir güçlükle kazanıp biriktirdiğimiz üç kurusunuz evlatlarınız. Boğazından hram lokma olarak geçirmeye devam edin! Bundan sonra mahkemede görüşeceğiz sonucunu da tüm sosyal medya platformlarında paylasacgımki bizim gibi kimse mağdur edilmesin!

Yorumlar (14)

Sonuç elde edebildinizmi. Bende 2 yıldır ödüyorum. Çıkmak istiyorum artık katılım ücretini vermiyorlar. Az parada değil 2.250.000%11 i Tutarı düşürün eski sözleşmeye dönelim diye talepte bulundum. Uygulama üzerinden. Gece saat 4 te SMS gelmiş ayrılma dilekçeniz işleme alındı diye. Ben öyle bir talepte bulunmadım.

By Albatros
By Albatros

Tamamen insanları aldatma laf ebeliği yapma sanatı Eminevim perişan evim yapıyor insanları katılacak olan varsa da her şeyi sorun tüm çekiliş tarihlerini saati saatine öğrenin bizde mahkemeye vereceğiz mağdur durumdayız

Muharrem
Muharrem

Çekiliş falan yok seni ne kadar geri atarsa parandan o kadar çok faiz yiyecekler olay bu...

Şikayeti Çözüldü

Aynı durum bizim de bu yıl başımıza geldi. Demek ki genel olarak böyle bir problem var. Hukuki yola başvurma konusunda ne aşamadasınız, bilgi verir misiniz, biz de başvurmak istiyoruz

Züleyha
Züleyha

Eminevim'e girip girmemekte çok kararsızdım bu yorumları okuyunca girmesem diyorum sağ olun detaylandırdığıniz için

Sümeyye

Evet bazıları ev araba sahibi oluyor kimi kaç sene sonra kimi anında ama sunu unutmayın elbet birilerini kolaylıkla vermeleri lazım ki reklamları olsun güven duyulsun! Faizsiz ev alacağım diye paranız çöpe atmayın! Girseniz de alamıyorsunuz zaten

Sümeyye

Hatta biz genel müdürlüğe dilekçemizi iletmeleri için şubeye gittiğimizde bize ne dediler biliyor musunuz dilekçenizle beraber ayrılma dilekçenizi de verelim tekrar uğraşmayın isterseniz dediler Allah'tan avukata danışıp gitmiştim eğer ben ayrılma dilekçesini de versem beni sistemden atacaklar kendi isteğim olduğu için ve organizasyon ücret talebimde olamayacaktı ve bunu temsilci bildiği halde teklif ediyor Allah'tan korkmadan hepsi aynı şu an paramız pul oldu öylece duruyor Allah'tan bunlara güvenip hiç ödeme yapmadık bu sefer yine yalan dolanla bir şeyler anlatacaklar ödeme yapınca dedikleriyle yaptıkları uyuşmayacak ve çıkmak istediğimizde ödediğimiz parayı da 6ay sonra vereceklerdi öylece duruyoruz sistem de üstelik sapına kadar biz haklı olduğumuz halde bu dünyanın öteki tarafı da var helal asla değil aldıkları para elbet çıkacak onlardan buradan bu yorumları okuyan acaba girsem mi diyen kim varsa asla girmeyiniz arkadaşım Eminevim pişmanlıktır!

Sümeyye

Emin olun sizinle aynı süreçlerden geçtik aşırı kararsız kaldık sonra faizsiz olsun dedik iyice araştırdık burda insanların şikayet ettiği coğu konu sözleşmede yazıyor insanlar okumadan giriyor sonra Eminevim suçluyor biz tüm sartlara okeyiz dedik ama temsilcileri o kadar iş bilmez ki ne dedilerse yaptık ama temsilci yüzünden mağdur olduk helal değil aldıkları para ve işin en komiği beni arayıp diyorlar ki size iki fincan takımı hediyemiz var memnuniyeti onaylar şikayeti kaldırırsanız buradaki kaldırılan yorumların birçoğu bu şekilde siliniyor anlamış olduk. Faize belki bulaşmazsınız eve ama evde alamazsınız girene kadar Cennet gibi anlatıyorlar girdikten sonra denilen coğu şeyin aslında ole olmadığını anlıyorsunuz

Burak
Burak

Milyon dolarlık girecektim, yatırım amaçlı birkaç opsiyon ile giriş yapacaktım. Paramı faizde vs değil burada taksit taksit değerlendirecektim fakat bu konudan sonra parayı fakire fukaraya dağıtırım sanırım daha az uğraşırım ve daha anlamlı kişilere gider. Teşekkürler detaylı süreci anlattığınız için. Ve bir şeye dikkat ettim. Bu tarz olaylar'da ne de çok temsilci ya ayrılıyor ya da başka şubeye geçiyor :)

Eminevim pişmanlıktır

Hasan
Hasan
Şikayeti Çözüldü

Bende mağdur edildim bilgi almak için gittim ailer 19 Mayıs kampanyası var dediler organizasyon ücretini taksitle ode peşin ödenmiş gibi teslimat tarihi aynı olacak dediler

Metin
Metin

Boştur Eminevim çözüm bulmaz millet hep mağdur eder senin paran benim param çalıştırmasa kazan elde edemez seni beni mağdur ediyor parayı el koyarlar geçmiş olsun bunlar Eminevim değil mağdur evi

İbrahim
İbrahim

Bu tür sistemlerdeki müşteri temsilcilerine kesinlikle güvenmemek gerekli. Size söylenen sözlere değil yazılı metin ve sözleşmeleri okumalısınız. Maalesef sözleşmeyi okumadığınız her durumda mağdur olursunuz

Sümeyye

Detaylı okuduk okuduğumuz için temsilciyi defalarca aradık yazdık yok onların hepsi otomatik mesaj içiniz rahat olsun sistemsel hatalarda otomatik mesaj gelir zaten sizin durumunuz farklı dedi temsilci ben yoldan gecen birine değil temsilciye güveniyorum temsilciyi ne demeye oturtuyorlar o zaman ha yoldan gecene güvensem belki daha az mağdur edilirdik o ayrı

Alparslan sonuçtan hiç memnun değil

Eminevim Cayma Hakkı Ve Organizasyon Ücreti Sorunu

Alparslan
13 Eylül 2024 15:42
Emrullah sonuçtan çok memnun

EminOtomotiv Bize Yamuk Yaptı!

11 Mart 2024 13:11