Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Eminevim Nilüfer Şubesi Hakkında Şikayet

25 Temmuz 2023 13:55

Ekim 20222'de Eminevim Nilüfer şubesine davet edildim ve 300000 TL'ye ikna edildim. Ancak, işlemler sırasında çok fazla evrak istendi ve kefil talep edildi. Sonrasında senet imzalattırıldı ve ev ipotek edildi. Tapu işlemleri sırasında çalışanlar yeterli bilgi vermedi ve sorularıma tatmin edici cevaplar alamadım.

Ayrıca, gereksiz sigortalar yapıldı ve beklenmedik masraflar çıktı. Bu süreçte Eminevim'in yanıltmaca yaptığını düşünüyorum. Keşke paramı dolar olarak bekletseydim ve Eminevim'e verdiğim ücretleri biriktirseydim. Her şey konuşurken güzel görünüyordu, ancak para konusunda sorunlar yaşandı..

profile profile profile
10 Ağustos 2023 11:50 (Şikayetten 15 gün sonra)

İlminur

Bursa Nilüfer şubeye araç için kuralara katıldık para verilecek duruma gelince sürekli ertelediler bulduğumuz araçların sahipleri o kadar beklemek istemedikleri için kapora verdiğimiz expere soktuğumuz arabaları sattılar ve biz her seferinde zarar ettik şubeye bunu bildirdiğimizde biz elimizden geleni yapıyoruz bilgileriniz genel müdürlükte deyip sürekli bizi oyaladılar. Hakkımız olan parayı bir türlü alamıyoruz

Eminevim'den Bilgilendirmesiz Haciz Ve Ek Ücret Şoku

23 Eylül 20:31