Mehmet sonuçtan çok memnun

Eminevim Hediye Çeki Ve Aracılık Masrafı

Eminevim Hediye Çeki Ve Aracılık Masrafı
08 Temmuz 2024 19:39
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Süreçte ilgisinden dolayı Merve hanıma çok teşekkür ederim.”

Eminevim üyesi olarak öncelikle şube temsilcilerim Y**** I*** ve F**** Y***** beyefendilere ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Yalnız Eminevim müşteri hizmetleri merkezini defalarca aramama rağmen bana hiçbir dönüş yapılmadı. Eminevim'e kazandırmış olduğum müşteri organizasyon ücretini Nisan ayında ödemesine rağmen,3 aya yakın bir süre geçmesine rağmen hediye çekim hesabıma yatırılmadı. Bununla da kalmadı, Eminevim işlemlerini yapan avukat ücretini de sözleşmede olmamasına rağmen Eminevim aracılık hizmetleri adı altında bana borç olarak yansıttılar.

11 Temmuz 2024 15:42

Ocak ayında arkadaşıma Eminevim'i tanıtarak üyeliğini oluşturduk. Arkadaşım beni referans olarak gösterdiği için Eminevim bana hediye çeki vereceğini söyledi. Arkadaşım Nisan ayında organizasyon ücretini ödemiş olup yaklaşık 3 ay geçmesine rağmen hediye çekim hesabıma yatırılmadı. Eminevim müşteri hizmetlerini defalarca aradığım halde bana dönüş yapılmadı. Müşteri hizmetleri çok ilgisiz, sadece geliştirmekle kalıyor.

16 Temmuz 2024 09:36

Eminevim merkezden bana dönüş yapılmadı herhangi bir gelişme yok. Eminevim'in müşterisine verdiği değer bu kadar.

19 Temmuz 2024 08:53 (Şikayetten 10 gün sonra)
25 Temmuz 2024 10:47

Süreçte ilgisinden dolayı Merve hanıma çok teşekkür ederim.

Eminevim İade Sürecinde Ödeme Yapılmadı Organizasyon Ücreti Kesildi Hediye De Verilmedi

15 Ekim 2025 15:21
eminevim-iade-surecinde-odeme-yapilmadi-organizasyon-ucreti-kesildi-hediye-de-verilmedi-1.jpg
Veysel sonuçtan çok memnun

Veysel