Serpil
Serpil
21 Eylül 2024 17:50400.122

06.06.2024 tarihinde İstanbul Arnavutköy Eminevim şubesine gidip ev alabilmek için başvuru yaptık. Bizi müşteri temsilcisi B****** Hanım karşıladı, daha sonra yardımcı olmak için E*** Bey dedikleri müşteri temsilcisi gelip bilgi vermek istediğini söyledi. Bize verdikleri bilgi, 5 ay boyunca bu sisteme para yatıracağımız ve 5. taksitten sonra paranın tamamını ev alabilmemiz için teslim edecekleriydi. 2 milyon TL teslimatlı konut kurasız sisteme 1926494 başvuru numarasıyla, 400 bin peşinat, 98 bin dosya masraflı Haziran dahil 123.77 TL aylık ödeme ile dahil olduk. Sorunumuz şu ki, bizim kalacak bir evimiz yok. Ben sağlık çalışanıyım, eşim de polis memuru. Eşimin tayini Diyarbakır iline çıktı ve orada ev almak istedik. Diyarbakır iline gideceğiz, bu paraya en acil şekilde ihtiyacımız var. E*** Bey'e, ödeme bizim için sorun değil, en üst seviyeden ödeme yapabiliriz, yeter ki bize parayı erken teslim edin dememize rağmen, aylık 123 bin ödemeniz gerek ve Kasım'da parayı teslim alırsınız ancak dediler.
5. ödeyeceğimiz taksit Ekim ayı olup, bize teslim yapacakları tarih Kasım (6. ay) ayı, paranın %60 kısmı…
29.08.2024 tarihinde Diyarbakır Diclekent Eminevim şubesine gidip hem tanışmak hem de tekrar bilgi almak için gittiğimizde, bize parayı Ekim ayında alabilirdiniz, neden bu kadar geciktirmişler dediler. Biz de hesap yaptığımızda gerçekten 6. ayda parayı bize teslim edeceklerini öğrendik. Eminevim sisteminin güvensiz olduğunu düşünüyoruz. Aradığımız hiç kimse yardımcı olmuyor, İstanbul'daki şubeyi arıyoruz, sorunu çözen yok.
Bu durumda Eminevim Arnavutköy şubesi tarafından mağdur edildiğimizi düşünüyoruz. Bizim için 1 günün bile önemi varken 1 ay geciktiriyorlar ve yardımcı olan yok. Teslimatımızın Ekim ayında yapılmasını arz ederiz.

1 Ekim 2024 11:51 (Şikayetten 9 gün sonra)

Serpil E. Hanım iyi günler, başvurunuz Eminevim Müşteri Memnuniyet Merkezine ulaşmıştır, en kısa süre içerisinde size dönüş sağlanacaktır. Müşteri Memnuniyet Merkezimize İnternet Şubeniz vasıtası ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla.

Yorumlar(31)

Ela
Ela
5 Temmuz 2025 14:03

Bizde emin evimden aldık evimizi ilkini aldık ikincisi içinde çekilişliye girdik bekliyoruz hiçbir aksaklı yaşamadık bankalar gibi değiller en azından 2 milyona 5 milyon almıyorlar bozuk düzen bozuk ekonomide cüzi miktarlar karşılığında paranızı alıp ev araba sahibi olabiliyorsunuz tek sıkıntı bekleme süresinin olması oda mecburen oluyor gün gibi düşününüz 10 kişilik bir grup yapıp her ay birine veriyorlar parayı ortada banka gibi çok büyük bir faiz dönmediği için anında alamıyorsunuz o kadarda olur

Hakan
Hakan
28 Mart 2025 18:23

Merhaba, Serpil Hanım güncel bilgi verir misiniz? Ne durumdasınız ne yaptınız?

19 Mart 2025 18:53

Merhaba lar ben 150 binlik üyelikle taksit yatırıyordum geçensene şubat ayında almam gerekiyordu sonra bene dediler bunu 300 bine yükseltin daha iyi olur yok dedim beni bir şekilde ikna etti bu ay 300 bini alamam lazımdı aradım şubemi İstanbul Bağcılar yıldıztepe şubesi bu sefer binim temsilci işi birskmış şube müdürü başka yere gitmiş alacağım 300 iptal edip 700 bin ve 1 buçuk öilyona yükseltmişler yatırdığım taksitleri dosya masrafı diye aktarmışlar mağdurum bu akşamda gittim görüştüm yapacagıgımız bir şey yok diyor yeni mudur ses kayıtları var 300 bin dediler kağıtta başka rakamlar varmış ne yapmam lazım şikayetçiyim

İsmet
İsmet
2 Şubat 2025 01:36

Kayıt olurken önemli olan taksit teslimat zamanı iyi dinlemeniz ve tam bilgi almadan imzalamayınız kontrol edilmesi gerekiyor ikincisi bazı arkadaşlar yazmış neden buraya yazılıyorsunuz ya da başka şeyler yazanda var şimdi 2000000 bir ev için bankadan kredi istediğinizde sizden yaklaşık iki katını fazlasıyla geri Ödemiş oluyorsunuz bu yerler Eminevim Sinpaş ya da Fuzul elindeki para ile buraya yazılanlar demek ki başka bir çaresi yok ben iki tane ev sahibi oldum bir Polatlı dan aldım ikincisi Aksaray'da aldım

Evnun
Evnun
28 Ocak 2025 21:18

İyi akşamlar arkadaşlar. Yorumlarınızı okudum. 4-5 yıl önce sisteme girdim, sorunsuz bir şekilde evimi aldım. Şimdi yine girdim. Eminevim veya diğerleri artık BDDK garantisi altında. Dikkat edilecek husus sözleşme imzalanırken teslimatın kaçıncı ayda olduğunu bilip ona göre davranmak gerekir. Burada işleyen sistem var. Sistemi bozarak haklı olunmaz. Burada başka insanlar da var, ev almak isteyen. Onlara yanlış bilgi vermeyin. Ben 22. Ayda para almak üzere anlaştım ve 22. Ayda paramı aldım. Şimdi 5. Ayda alacağım inşallah. Sözleşme yaparken sözleşme metnini, taksit ve teslimat tarihini içeren metni size veriyorlar. Sistemden çıkmak istediğinizde para hemen verilmez, taksiti öne çekmek istediğinizde cekemeyebilirsiniz. Bununla güvenilmez demek doğru değil. Arkadaşlarım çevren hepsi aldı daha sorun yaşayanı girmedim.

Vasfiye
Vasfiye
14 Ocak 2025 00:10

Bu dinci yeşil sermayeye nasıl inanıyorsunuz... Hala bu dincileri tanımadınız mı? 25 sene oldu...

Kübra
Kübra
6 Ocak 2025 09:18

Ayda 123 bin ödeyebilen birinin ne işi var Eminevim'de biri anlatabilir mi nedenini?

Demet
Demet
16 Aralık 2024 20:33

Evi alabildiniz acaba?

Cemil
Cemil
13 Aralık 2024 05:41

Ben de düşünüyordum ama kesinlikle Bu yorumlardan sonra gitmem

Uğur
Uğur
18 Kasım 2024 14:18

Sorunu çözebildiniz mi? Bende nakit 500.000 için başvuracaktım.?

Hülya
Hülya
8 Ekim 2024 22:45

Biz de en kısa zamanda Eminevim'e gidip, konut için bilgi alacaktık. Ama bu yazılanlar hiç de iç açıcı değil 😔

Eminevim'in Farklı Bilgi Verip Mağduriyetime Sebep Olması

Özcan
Özcan
21 Temmuz 2023 20:1049.306

Ben Konut / Taşıt için 1557643 numaralı üye olarak Diyarbakır Eminevim'e faizsiz olması ve helal kazanç olduğunu düşünüp...

6 Destek2 Yorum

Eminevim Sözlerini Tutmuyor: Mağduriyet Yaşıyorum

Bayram
Bayram
20 Aralık 2024 20:16122.331

2023te Eminevim'e ev almak için başvurdum. Bana Ödeme planı çıkarttılar. Bana 2024 Aralık'ta 2 milyonun %40'ini ödemek ş...

Eminevim Sözlerini Tutmuyor: Mağduriyet Yaşıyorum
5 Destek6 Yorum

Şirinevler Eminevim Şubesinde Önkayıt Oluşturdum Param İade Olmuyor!

Şirinevler EminevimŞubesinde Önkayıt Oluşturdum Param İade Olmuyor!

Alperen
Eminevim Mağduru!