Elinde Tesbih Şikayetim

04 Ekim 2024 12:37

Elinde Tesbih diye bir Instagram işletmesinden tesbih yaptırdım siparişi alıp parayı ödeyene kadar çok kibarlar daha sonra görsel istedim yoğunluk var dediler ürünün üzerine yanlış yazıyı koyup gönderdiler, mesaj atınca yoğunluk yüzünden kusura bakmayın dediler sadece baktım ama yanlış sipariş dediğimde 20 liralık yazı şekli için bize bu şekilde konuşamazsınız dediler bir de üstüne kavga eder gibi. Allah alışveriş yaptığınız esnaflara yardım etsin deyip engellediler.

Hatice
Hatice

Sipariş verdiğim sayfaya bu durumu sorduğumda gayet açıklayıcı bir şekilde cevap verdiler. Yukarıda şikayet diye nitelendiren arkadaşın kutunun üzerine takılan metal plakanın yanlış olması sonucu karalama kampanyası başlattığını öğrendim. Başta inanmadım bu kadar basit bir şey için hesap açıp buraya yazması inandırıcı gelmedi. Konuşma görüntülerini gönderdiler gerçekten de 20 liralık metal plakanın yanlış gönderilmesi sebebiyle sayfayı karalamak için yazılmış bir şikayet. İnsanların ekmeğiyle oynamak bu kadar kolay olmamalı diye düşünüyorum. Konuşmaları paylaşayım da sipariş vermek isteyenler gönül rahatlığıyla siparişlerini versin yazık gerçekten.

01 Eylül 2023 09:12
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Esilaaaksesuar (Instagram) Paramı Alıp Engelledi

23 Şubat 2025 23:26
Tahacan sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2024 13:32