Fahrettin sonuçtan hiç memnun değil

Elektrofoni Teknik Servis Mağduruyum

Fahrettin
24 Mart 2024 23:36

Onay vermiş olduğunuz cihazınızın tamiratı yapılmış olup 2.000 TL ödeme beklenmektedir. Lütfen ödemeyi en kısa sürede yapınız. Ödeme gerçekleştikten sonra cihazınız kargoya verilecektir. Şirket Hesap Bilgileri: Elektrofoni Bilişim Sanayi, TR82****215. Not: Para yatırırken açıklama kısmına sistemimizde kayıtlı müşteri adı soyadını yazmanız gerekmektedir. Bu firmaya bir aylık arızalanan telefonumu gönderdim. Kendilerini yetkili servis olarak tanıttılar fakat teknik servis çıktılar. Reeder marka telefonuma Redmi bataryası takmışlar. Teslim aldıktan sonra aradım, batarya içerisinde sallandığını izah ettim. 'Bize WhatsApp'tan yazın, sizinle iletişime geçilecek' dediler. Arayan soran olmadı. Bu yaşananlar için çok üzgünüm ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

29 Haziran 2024 10:57 (Şikayetten 3 ay sonra)

Merhaba f********, yaşamış olduğunuz problem için üzgün olduğumuzu belirtiriz. Bizimle vereceğimiz numara ile WhatsApp üzerinden iletişime geçerseniz sorununuz 99% oranında çözülecektir! WhatsApp hattı : 0850 532 4240 WhatsApp linki : https://wa. Me/+908505324240

Pervin
Pervin

Kendilerini yetkili servis gibi tanıtıp insanları mağdur ediyorlar. Direk kurdukları düzen bu tamir tadilat diye bir şey yok. Benim olduğum şehirde de dolu telefon tamircisi var fiyatı bunların yarısına ben garantisi var diye markanın tamir servisine göndermek istedim ve telefonda bu şekilde sorduğumda yardımcı olalım efendim diyorlar herkesi enayiiiiii yerine koyup bu şekilde düzenek kurmuşlar eminim internet adresini açıp direk internetten keklik avlar gibi mağdur insan avına çıkmışlar ne bir tamirci ne de işten anlayan biride yoktur kesin kadın telefonları acıyor adamda mahale tamircisine götürüp bize de iki katı fiyat veriyordur. Bizleri mecbur bırakmaya çalışıyor. CİMER e şikayet ettim ve yarında adliyeye gideceğim buradaki her yorumu da tek tek çıktı alıp delil diye kullanacağım hadi ben akılsızlık ettim herkes mi aynı yoksa karşımızda markanın servisi diye tanıtan ve bize malımızı kargolatıp sonrada istediğiniz yere şikayet eden bu numaramı

07 Mart 2024 19:27
Elektrofoni Bilişim Yanıltıyor
Cebrail sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2024 04:38
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 19:03