Derya sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2024 02:57

Ekşioğlu Nakliyat İstanbul Ataşehir şubesi ile iletişime geçtim. A'dan Z'ye taşıma için 23 bine anlaştık. Eşyaları aşağı indirince fiyat 26 bin 500 TL oldu. Taşımaları tam bir fiyasko; eşyalarımın birçoğu kırık. Dolap montajını görseniz, ben daha iyi yapardım. Kadın başıma dolaplarımı kırdılar. Çiçekleri baza altlarına koymuşlar, küllük içindeki küllerle birlikte koliye boşaltmışlar. Tuvalet terliklerini banyo ve el yüz havlusuyla birlikte koymuşlar. Mutfak eşyaları elbiselerin içinden çıktı. Birkaç parça eşyamı da hâlâ bulamadım. Aynalığımın ayağını kırdılar. Hızlı yapıştırıcı almıştım, evi yerleştirdim, hâlâ yok. Resim atacağım, bakın nasıl taşımışlar. Üstelik içlerinden isminin M***** olduğunu söylemişlerdi fakat M******* olduğunu öğrendiğim kişi telefonda küfür etti.

11 Aralık 2024 02:40
eksioglu-evden-eve-nakliyat-istanbul-sikayeti-2.jpg

Kabus gibiydi

11 Aralık 2024 02:45
Taşınma Kabusu: Kırık Eşyalar Ve Yanıltıcı Fiyatlar

Eşyaları ma eski diyorlar en altındaki resim bu dolap daha 10 aylık falan yaptırdığım yerde belli bir yatak odam ikinci eldi ama sağlamdı şimdiki halini görmelisiniz. Video ekledim dolabı nasıl montaj ettiyseler raflar içinden durmuyor du aşağı düşüyor du kenarlarına kırdıkları yatak başlığım dan ekleme yaptım tutsun diye

Nilufer sonuçtan hiç memnun değil

Anadolutur Nakliyat | İzmir Taşınma Sırasında Eşyalarım Hasar Gördü Ve Verilen Sözler Tutulmadı

26 Temmuz 2025 12:58

16 Mayıs 2025 11:32
Şebnem sonuçtan hiç memnun değil

Yurtseven Nakliyat (Denizli) Nakliye Hizmetinde Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı

25 Eylül 2024 16:29