Duran sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol'da Güvenilir Olmayan Satıcı Mevcut. Örnek: Ejoya

Trendyol'da Güvenilir Olmayan Satıcı Mevcut. Örnek: Ejoya
17 Ocak 2024 01:28

Trendyol uygulaması aracılığıyla Ejoya isimli satıcıdan kişiye özel olduğu belirtilen ve üzerine isim yazılması gereken kupa ve defter içerikli bir hediyelik set siparişi verdim. Özellikle e-posta, WhatsApp ve cevap alamadığım için 'Satıcıya Sor' kısmından müşteri numarası belirterek isim yazılmasını talep etmeme rağmen, kişiye özel ürün olarak sattıkları ürünü isimsiz gönderdiler. Dahası, 'Satıcıya Sor' bölümünde yazdığım mesaja 'Siparişinizi istediğiniz isme göre hazırlayıp gönderimini sağlayacağız' şeklinde cevap vermelerine karşın bu durum gerçekleşmedi. Ayrıca, bu etik dışı ticaretleriyle ilgili ürüne yorum yazmıştım. Şu anda bu ürün satıştan kaldırılmış ve yorumum silinmiş görünüyor. Ancak Ejoya isimli satıcı, kişiye özel olarak nitelendirilen yeni ürünler ekleyerek satışına devam ediyor. Bu tür satıcıları barındıran Trendyol'dan artık kesinlikle alışveriş yapmayacağım.

17 Ocak 2024 10:06 (Şikayetten 8 saat sonra)
17 Ocak 2024 10:46

Siparişi takip eden saatte belirttiğiniz e-posta adresine isimle ilgili bilgilendirme yapıldı. Sizden cevap alınamayınca ertesi gün sabah WhatsApp'tan mesaj yazıldı. Siz ona da cevap vermeyince aynı gün 'Satıcıya Sor' bölümünden mesaj atıldı. Siz de uygulamada sorular görüldüğü için olsa gerek "Siparişi istediğiniz isme göre hazırlayıp gönderimini sağlayacağız" şeklinde cevapladınız. Sonuç olarak size 2 gün değil 2 saat içinde bilgi ulaştırıldı. Ayrıca ben sipariş verdiğimde 2022 yılının da ürün yorumları uygulamada mevcuttu. Eğer ürünü yorumlardan kaldırma sebebiniz "2024 yeni yıl konseptli ürün" ise 2022 yılından 2023 yılına girildiğinde bu ürünün satıştan kaldırılmış olması gerekirdi. Bu uygulama ürünlerinize ve mağazanıza duyulan güvenin ve puanların düşük olduğunu gizlemek için bulduğunuz "etik dışı bir strateji" olmalı. Yine ve yeni yalanlarla insanları aldatarak haksız kazanç elde etmekten vazgeçmelisiniz! Trendyol da sizin gibi satıcılara mağaza açarak suça ortak olmamalı!

Sipariş Bilgilendirmesi Ve İletişim Eksikliği Nedeniyle Mağduriyet

27 Nisan 2025 15:04

Egemen
14 Şubat 2025 22:06
Çiçek Sepeti'nde Zamanında Teslimat Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Çiçek Sepeti'nde Zamanında Teslimat Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Elif sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2025 18:24

01 Temmuz 2025 17:32
Beste sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2023 16:44