Ege Vitrifiye Klozet Kapağı Kapanma Sorunu

13 Ekim 2023 00:407.725
Oyun'un Teşekkür Mesajı
Teşekkür ederim sorunumu çözdüler

Merhaba 2 ay önce banyo tadilatı yaptık ve klozet takımı aldık. Ege Seramik Tyana Modeli klozet kapağı dik durmuyor ve kapanıyor. 20 gündür kullanmaktayız ve ilk başlarda yeni diye durmadığını düşünüyorduk fakat hala durmuyor ve kapanıyor. Kapağın garantili olduğunu satıcı söylemişti ve yeni kapak almamızı fiyat farkı olduğunu söylüyor. Ne yapmalıyız?

18 Ocak 2024 23:17

Merhaba 19.12.2023 tarihinde bozuk olan klozet kapağımız servis tarafından değiştirildi bir ay dolmadan kapak yine bozuldu bu seferki sorunu alt kapak yavaş kapanmasına rağmen üst kapak hızlı bir şekilde kapanıyor dört ay içinde bu ikinci sorun ne yapa biliriz?

13 Ekim 2023 10:13 (Şikayetten 9 saat sonra)

Sayın Kezban Yıldız Ş., İletmiş olduğunuz şikâyet / konu tarafımıza ulaşmıştır. Gerekli incelemeleri yapabilmemiz için şikayete konu olan ürüne ilişkin fotoğraf/video, ürünün garanti süresinin kontrol edilebileceği garanti belgesi (alındığı tarihli, kaşeli, imzalı ) fiş ya da fatura ( ürün bilgileri detaylı yazlı) olacak şekilde görselini göndermenizi rica ederiz. Sağlıklı günler dileriz. Ege Vitrifiye Sağlık Gereçleri San. ve Tic. A.Ş.

Oyun
18 Ocak 2024 23:24

Teşekkür ederim sorunumu çözdüler

Ege Seramik Klozet Kapağı Arızası

12 Ağustos 2024 11:443.688

Ege Seramik asma klozet takımı aldım. İki ay geçmeden klozet kapağı damperi kırıldı. Servisi aradım, yeni kapak almamı s...

Ege Seramik Klozet Kapağı Arızası

Ege Vitrifiye Hayal Kırıklığı!

Ege VitrifiyeHayal Kırıklığı!

Mediha
Ege Vitrifiye Klozet Arızası

Ege VitrifiyeKlozet Arızası

Fatih
Ege Vitrifiye Lavabo Çatladı!

Ege VitrifiyeLavabo Çatladı!

Vural