İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Ege Üniversitesi Hastanesi Çıkmayan Rapor Ve Sorumsuz Doktorlar!

03 Nisan 2024 14:46

Ege Üniversitesi hastanesine 15 yıldır düzenli olarak çevre ilden gidiyorum. Kronik rahatsızlığımdan dolayı humira pen 40 mg iğne kullanmaktayım. En son 18 Mart'ta göz glokom behçet birimine rapor için hastaneye gittim. Aynı gün çıkması gereken rapor Dr. Beyin ben bugün yazamam haftaya gel demesi yüzünden 1 hafta sonraya kaldı. 1 hafta sonra 26 Mart'ta tekrar gidip işlemlerimizi tamamladık. Bu defa da 29 Mart'ta reçete için gel dediler. Sağ olsun duyarlı bir çalışan şehir dışından geldiğimiz için uyardı ve reçeteyi aldık. Ama hala rapor çıkmadı. Her gün defalarca aradım açan yok. Mail attın dönen yok. Bu ilacı kullanamazsam ve atak geçirip yine gözümden olursam bunu sorumlusu kim olacak. Yıllardır bu hastaneye gidiyorum ilk defa böyle sorumsuz doktorla karşılaştım. Diğer doktor arkadaşlar on numaraydı hayretler içinde ve öfkeliyim. Çünkü yine onca km yol gidip bu çıkmayan raporu sonuçlandıracağım.

İbrahim
İbrahim
06 Nisan 2024 11:35

4 Nisan 2024 de tekrar gittim unutmuşlar arkadaşlar. Yine Dr. Raporun fotoğrafını aldı cuma günü çıkar dediler yine çıkmadı bayram sonuna kaldı. Benim rapor 1 ay gecikti. Sorumlusu kim olacak. Gözüm tekrar atak geçirir ve iyice görmezse kim hesap verecek

Ameliyat Randevusu İçin Belirsizlik Ve İletişim Sorunu

26 Mart 2025 15:11

Ümraniye Hastanesi'nde İlgisiz Doktor Deneyimi

14 Ocak 2025 12:03
Necdet sonuçtan hiç memnun değil

Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi İlaç Raporu Çıkarılamadı, Hastane İletişimi Yetersiz Kaldı

22 Temmuz 2025 17:39
Seracettin sonuçtan hiç memnun değil

Ege Üniversitesi Ortopedi Bölümünde Yaşanan Ağrılı Süreç Ve İlgisizlik

23 Ocak 2025 02:20