17 Nisan 2024 18:07

Eczaexpress
Trendyol'da ki bu satıcıdan şikayetçiyim. Kapağı kopuk ürün gönderdi. İade oluşturdum. Firma kabul etmedi.trendyol da satıcı ne derse o diyor.
Elimde resimli ispatım olmasına rağmen. Resim kargoyu teslim aldığım saate ait. Fiyat belki çok uçuk bir rakam değil ama neden haksızlığa uğruyorum ki?

18 Nisan 2024 15:36 (Şikayetten 21 saat sonra)
18 Nisan 2024 15:38

İade talebiniz bize düşmeden Trendyol tarafından reddilmiştir.

18 Nisan 2024 15:44

Ürün teslim aldıktan sonra Trendyol tarafından verilen iade süresi 15 gündür. Bu süreyi aştığınız için Trendyol sistem tarafından reddedilmiştir.

18 Nisan 2024 15:49

Merhaba, çok güzel bir çalışma şekli. Fakat insanın olduğu her yerde hata olabilir. Teslim alır almaz foto çektim. Ruh hastası mıyım ki, kapağını koparıp bir de iade için uğraşayım. Müşteri memnuniyeti nerede? Sorun neredeyse bunu Trendyol çözmeli.'direk iade kabul görmedi' ne demek!

18 Nisan 2024 15:51

Tabii ki 15 gün önceden iade oluşturdum, kod aldığım tarih zaten belli.

18 Nisan 2024 15:52

Trendyol un reddetme cevabı, tarih değil ürünü açmış olmanız diyor. Kapağı kırık ürünü nasıl açabilirim dediğimde, firma kabul etmiyor dedi.

22 Nisan 2024 11:11

Merhabalar Değerli Müşterimiz; daha öncede beyan ettiğimiz gibi iade süreçleri Trendyol tarafından 15 gündür. Trendyol üzerinde satın alma yaptığınızda tarafınıza bilgilendirme yapılmaktadır.

22 Nisan 2024 11:13

Her sipariş kamera kayıtları altında gerçekleşmektedir. Kamera kayıtları 15 günlük süreci kapsamaktadır. Bu süre zarfını aşması durumunda sorumluluk Trendyola aittir.

22 Nisan 2024 11:40

Bende iade sürecini geçmediğimi söylüyorum size, aynı cevapları neden yazıyorsun ki, anlamayan sizsiniz ben değilim!

24 Nisan 2024 16:05

24 Ağustos 2024 14:31
Eczaexpress Yanlış Ürün Gönderimi Ve İlgisiz Trendyol Ve Satıcı
Osman sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2023 22:32
Eczacıbaşı E-Sanal Mağaza Eczacıbaşımarket'in Onayım Dışında Siparişimi İptal Etmesi
Esra sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2023 12:18
Trendyol Eksik Ürün Geldi
Trendyol Eksik Ürün Geldi

29 Kasım 2023 15:43
Eczacıbaşı E-Sanal Mağaza Etik Dışı Sipariş İptali
Eczacıbaşı E-Sanal Mağaza Etik Dışı Sipariş İptali
Simla sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol-Dermoaktif Eksik Ürün Gönderimi Ve İade Yapılmaması

07 Eylül 2024 16:09