Niyazi sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 2024 15:44

ecift.com/ecift.de sayfasına üye oldum. Üyelikten sonra bana üç aylık bir teklif gönderildi ve kabul ettim. Ödemeyi kredi kartımla gerçekleştirdim. Ödeme sırasında üyelik yenilemesi ve kart bilgilerinin kaydedilmesiyle ilgili bir seçenek aradım ama bulamadım. Üç ayın sonunda, son gün profilimin silinmesini istedim. Bana üyeliğimin uzatıldığını ve otomatik ödeme yapıldığını bildirdiler. Üyelik iptali ile ilgili bilgilerin sözleşmede yer aldığını ifade ettiler, ancak mobil sayfalarda sözleşmeye rastlamadım. Ödeme yaptığımda herhangi bir bilgiye ulaşamadım.
Türkiye'deki durumu bilmiyorum, ancak Almanya'da alıcının onayı olmadan kredi kartı bilgilerinin kaydedilmesi yasaktır. Bu durum, Almanya federal cumhuriyeti ve Avrupa birliği veri koruma yasalarını ihlal eder. Ayrıca bana üyelik uzatmasıyla ilgili hiçbir bilgi sunulmadı. Daha sonra sözleşmede olduğunu söylediler, ancak sözleşmeyi bana göstermediler. Onaylamadığım bir sözleşmeyi gerekçe gösteriyorlar. Kayıt olurken kabul ettiğim söylenen sözleşmeyi görmedim ve kredi kartı bilgilerimin kaydedilmesini onaylamadım. Tüm bu olanlardan habersizdim.

Niyazi
Niyazi
13 Şubat 2024 17:54

E-Mail yazdığımda cevap olarak profilimi silmeyi isteyip istemediğimi sordular. Düşünebiliyor musunuz? Bir üyelik uzatması yapmışlar ve profili silelim mi diye soruyorlar. Bunun anlamı su: biz sizin paranızı kredi kartınızı yasal olmayan bir şekilde kullanarak aldık artık size ihtiyacımız yok, bize sorun çıkarmayın silin profilinizi. İste tam olarak zihniyetleri bu. Bu şikayete cevap vermelerini beklemiyorum. Çünkü ne yaptıklarını o kadar iyi biliyorlar ki! Zaten amacım cevap almak değil; burada bu şikayetimi gören kişilerin aynı mağduriyeti yaşamamaları. Haklarında dava başlatıyorum. Almanya'da ve Avrupa Birliği içerisinde faaliyetlerini yasaklatmak amacım.

Onur sonuçtan hiç memnun değil

Onayım Olmadan Yenilenen Üyelik Ve Haksız Ücret Tahsilatı

04 Ağustos 2025 11:08

07 Mayıs 2024 03:00

22 Haziran 2023 11:21
Efkan sonuçtan çok memnun

21 Mayıs 2025 10:52
"Teşekkürler."
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Bilgilendirme İle Üyelik İptalinde Yaşanan Mağduriyet

08 Temmuz 2025 02:27