Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Ecco Ayakkabı Ecco Kalitesi Bu Mu?

Ecco Ayakkabı Ecco Kalitesi Bu Mu?
12 Eylül 2024 19:32

Davet günlerinde kadınların genel olarak yaşadığı rahatsız topuklu ayakkabılar kervanından annemi çekip kurtarmak için, bir kere para verilsin konforlu ve uzun ömürlü olsun diye Ecco'dan 6300 TL'lik hafif topuklu ayakkabıyı 1 Haziran tarihinde City's Nişantaşı Ecco mağazasından aldık. Mağazadaki çalışanlar rahatlık konusunda sorun yaşamayacağımızı ifade etti. Özel davette giydikten sonra sol ayağının hem sol köşesinden vurma yaptığını hem de ayak tabanın ağrıdığı şikayeti oldu. Özel bir davet için aldığından kullanması hemen olmadı, kullandıktan sonra bu durumu yaşayınca hemen bir Ecco mağazasını ziyaret ettik. 8 Eylül tarihinde Emaar Square alışveriş merkezi Ecco mağazasına ayakkabı ve fatura ile gittik ve annemin şikayetini dile getirdik. Şube yetkilisi M**** Bey ile görüştük. Kendisi bu sebeple herhangi bir ayakkabının değişiminin mümkün olmadığını dile getirdi. Eğer evde giyilseydi sorun olmayacağını ve o ayakkabıyı başka birine satabileceklerini söyledi. Ürünü dışarıda giymeden nasıl bunu anlayabiliriz bilemiyorum. Ürünü inceletmeye göndermelerini istedim. Red gelecektir şekilde söylemleri de oldu, yine de istediğimi belirttim. Ürünün üstten bir fotoğrafını çekerek incelemeyi fotoğraf üzerinden yapıldığını söylediğinde hayrete düştüm. Size annemin ayakkabının içerisinden canının yandığını söylüyorum derisi altı üstü dikişi incelenmeden ne kadar doğru bir inceleme yapmış oluyorsunuz fotoğraf üzerinden dedim, tabi ki bu şekilde red yanıtı alınabilir. Nitekim de öyle oldu. 12 Eylül tarihinde M**** Bey tarafından aranarak red olduğu bilgisi verildi. O kadar para veriyoruz, ürünün karşılığını alamadığımız gibi hakkımızı aramada yetersiz kaldık, işimizin gücümüzün arasında bu prosedürlerle uğraştık.
Sizden bu talebi düzgün bir şekilde ele almanızı rica ediyorum.

ecco-ayakkabi-ecco-kalitesi-bu-mu-2.pdf

Erkan sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2023 16:43
Okay sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2025 20:46
Yeni Alınan Ecco Ayakkabıda Kısa Sürede Ciddi Rahatsızlık Ve Çözüm Eksikliği
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Ecco Ayakkabılarında Dayanılmaz Koku Sorunu

28 Mart 2025 01:34