Funda sonuçtan hiç memnun değil

Ebebek Bebek Ürünü Kusurlu Çıktı, Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı Yarattı

Funda
27 Aralık 2024 11:19

22.12.2024 tarihinde Marmara Anatolium mağazasından kızım için 2 adet diş kaşıyıcı aldım. Eve geldiğimden sterilizasyon işlemi için açtığımda birinde sorun olduğunu fark ettim. Ürün içinde sıvı olan soğuk kullanabilen bir ürün. Ürünün bir tarafı normal formundayken diğer tarafı çok ince bir yapıdaydı. Yani bir bebeğin eline verdiğinizde çok rahat patlatabilir. Ve içindeki sıvı ağzına, üzerine, ellerine bulaşabilir. Bu durumda tabi ki kullanmasına izin vermedim. Açtığım gibi paketine geri koydum. 26.12.2024 tarihinde aynı mağazaya geri götürdüm. Mağaza müdürü bana bir şey yapamayacağını, hijyen ürünü olduğu için sadece firmaya haber verebileceğini, onlardan gelecek olan habere göre bana dönüş yapacağını söyledi. Ürün sadece 79.99 TL. Ve bir mağaza müdürünün bu ürünü değiştirme yetkisi bile yok! 27.12.2024 tarihinde telefonla genel merkeze şikayetimi belirttim. O da emzik prosedürü bilmem ne saçmaladı. Aldığım ürün 400 TL. Lik emzik değil, 79 TL. Lik sulu bir diş kaşıyıcı. Ben paketi açmadan ürünün kusurlu olduğunu nasıl anlayacağım?  Bu kış günü İstanbul trafiğinde bebekle defalarca mağazaya gideceğim. Neden? 79 TL. Lik bir ayıplı ürün sattıkları için ceremesini ben çekeceğim. Sorun bu kadar basit ve ürün bu kadar ucuzken çözüm sunmak yerine, neredeyse 10 yıllık bir müşteriyi sadece 79 TL için kendinize küstürmek iyi bir şirket politikası! Bundan sonra e-bebek sayfası kapanmıştır benim için.

Degim sonuçtan hiç memnun değil

Degim
20 Mart 2024 10:39

Başak
09 Kasım 2024 11:58

08 Aralık 2023 18:01

Aynur
09 Mart 2025 17:45
Eksik Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti: Emzik Sorunu
Zülkif sonuçtan hiç memnun değil

Zülkif
24 Ocak 2024 20:57