Ercan sonuçtan hiç memnun değil

ebebek Baby Plus Oto Koltuğu Kemer Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Ercan
25 Eylül 2024 16:29

Ebebek mağazasından Ebebek firmasının kendi markası olan Baby Plus marka oto koltuğu satın aldım. Ürünün kemer tokasında sorun meydana geldi. Ortasından ikiye ayrıldı. Trabzon Yomra Ebebek mağazası aracılığıyla ürünü servise gönderdim. Koltuk yaklaşık 20 gün sonra garanti kapsamında tamir edilerek tarafıma teslim edildi. Fakat takılan kemer tokası sorunlu geldi. Kendi kendine uyarı veriyor, arabada giderken bebek yokken bile kendi kendine ötüyor, temassızlık var gibi sürekli ötüyordu. Bunun üzerine tekrar servise gönderdim, sorun yok denilerek hiçbir işlem yapılmadan geri geldi ürün. Koltuğa ihtiyacım olduğu için mecburen aldım kullandım. Fakat toka sonrasında tamamen bozuldu. Kemer açıldığında uyarı maksatlı ötmesi gerekirken hiçbir şekilde ötmemeye başladı. Yani çocuk kemeri açsa haberimiz olmayacak. Bu da çok tehlikeli bir durum seyir esnasında. Ürünü 3. kez servise gönderdim. 15 gün bekledikten sonra tarafıma SMS ile bilgilendirme yapıldı. "Arızanın kullanıcı kaynaklı olduğuna karar verilmiştir." Aradım, görüştüm, defalarca sonuç alamadım. Ben bu koltuğun içine 10-12 kg'lik bebeğimi koyuyorum, üstünde yük taşımıyorum, eşya taşımıyorum. Nasıl ben kaynaklı kırılabilir? Genel merkezi arıyorum, mağazaya yönlendiriyor. Mağaza beni arıyor, "Yapabileceğimiz bir şey yok, elimizden bir şey gelmiyor, genel merkez bir şey yapmıyor, topu bize atıyor" diyor. Ben Ebebek mağazasından garantili ürün aldım, ürün ben kaynaklı bozulmadı. 3 seferdir servise yolluyorum, sorunum çözülmüyor. Üstelik her gönderdiğimde 15-20 gün koltuğu kullanamıyorum. Yerine ikame koltuk da verilmiyor. Hiçbir şekilde sorunum çözülmüyor, 3 seferdir servise göndermeme rağmen. Ben kullanabileceğim sağlam bir koltuk istiyorum. En kısa zamanda.

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
21 Aralık 2024 12:41
Emniyet Kilidi Sorunu: Güvenlik Tehlikesi Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Seray sonuçtan hiç memnun değil

Seray
08 Nisan 2024 22:17

22 Temmuz 2023 00:28
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Orhan
03 Şubat 2025 14:49
Ebebek Oto Bebek Koltuğunda Kronik Sorunlar Ve Yetersiz Servis Desteği
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
28 Temmuz 2024 21:39