Easy Point Kargo Karmaşası Ve İletişim Sorunları

11 Aralık 2024 22:32

Kargo şirketi tarafından Easy Point Express kasasına ulaştırılması gereken 2 adet ürünümü bulmak için bütün gün oradan oraya dolandım. Hâlihazırda yavaş ve yanlış çalışan kargo şirketlerinin üstüne bir de Easy Point ile yaşanan gecikme, bekleme ve belirsizlik eklenince ortaya çıkan sonuç: Ürünümün biri kargodan 28 saat önce geldi. Diğeri ise bugün öğlen, yani ortalama 10 saat önce, fakat hâlâ kasa şifresi ve linkler bana ulaşmadı. Tahminimce dün gelen kargom yarın, bugün gelen kargom en iyi ihtimalle cuma günü kasaya bırakılacak ve dediğim gibi bu en iyi ihtimal, belki de bir hafta uğraşacağım. Hiçbir güvenim kalmadı çünkü. En büyük sıkıntı ise siz kargo şirketi ve Easy Point arasındaki iletişimi kendi çabanızla, oradan oraya kargonuzun peşinde koşarken öğreniyorsunuz çünkü kargo size siparişinizi teslim ettik mesajı iletiyor. İletişimsizlik, eksik bilgilendirme ve hantal çalışma yüzünden şikayetçiyim. Ben bütün bunları, ürünüm acaba çalındı mı korkusuyla sürekli bir yerleri arayıp ulaşmaya çalışarak öğrendim. Bu 2 ürün şu an tam olarak nerede? 3-5 km mesafelik yerden aktarılan ürünlerim hâlâ ne için, nerede bekletiliyor ve bana neden ulaşmam için gerekli bilgiler iletilmiyor, net olarak hâlâ emin değilim aslında. Bir insan aynı şehirden kargolanan bir ürün orada mı, yoksa başka şubede mi, yoksa biri çaldı da benim haberim mi yok diye koşturup bir de üstüne günlerce bekletilmemeli yani. Yarın akşama kadar Easy Point'ten 2 ürünüm de gelmezse N11 siparişimi iptal edip iade isteyeceğim.

04 Ekim 2023 15:39
Zülfikar sonuçtan hiç memnun değil

Zülfikar
31 Mayıs 2024 19:54

Easy Point İle Kargo Teslim Edilmemesi

26 Ekim 2023 13:20
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2024 14:18
AGT Kurye (aynigunteslim.com) Sırf Bunun İçin Şikayetvar Hesabı Açtım