Thw sonuçtan memnun

Ea Sports Mobil Veriyle FİFA Mobile Açılmıyor

09 Ağustos 2023 09:01
Thw'nin Teşekkür Mesajı
“Güvenli internet hizmetini kapayınca açılıyor. Teşekkürler”

Vodafone mobil veri ile FİFA mobile oynanmıyor. Uygulama hata veriyor, ama evde Wi-Fi ile çalışıyor. Sorun nerede anlamadım, ama Vodafone yetkilileri artık ilgilensin. Bu sorunla kaç yıldır Vodafone-FİFA mobile arasında sorun var. Vodafone yetkilileri lütfen ulaşın.

10 Kasım 2023 13:44

Güvenli internet hizmetini kapayınca açılıyor. Teşekkürler

Yigit
Yigit

O sorun fifada var ben Turkcell kullanıyordum onda da girmiyordu Vodafone geçtim onda belki girer diye yine olmadı o fifanın sorunu aynı şey bende de oluyor

Recep

Çözümü kendim buldum. Tük Telekom mobil uygulamasından girdiğim zaman güvenli internet kısmında "güvenli internet hizmeti istemiyorum" kısmı işaretliydi ancak bilgisayardan Türk Telekom'un online hizmetler kısmından girdim ve orada bu hizmetin "Aile" profili olarak işaretli olduğunu gördüm. Bunu "güvenli internet hizmeti istemiyorum" olarak değiştirip kaydettim ve oyun mobil veriden açıldı. Belki birilerine de faydam olur diye yazmak istedim.

Recep

Merhaba, bende Türk Telekom kullanıyorum ancak oyuna mobil veri ile giremiyorum. Sorun sanırım şebeke sağlayıcısında değil telefonda. Benim kullandığım telefon Samsung S22. Sorunun çözümünü bilen var ise beni de aydınlatırsa çok memnun olurum.

Abimde Telekom var Telekom internetiyle giriyor aslında

05 Haziran 2024 16:43