Ebru sonuçtan çok memnun

E- Doğal Market Paketlemesi, Korumaya Alınmadan Yapılan Ürünüm!

E- Doğal Market Paketlemesi, Korumaya Alınmadan Yapılan Ürünüm!
10 Ekim 2023 16:35
Ebru'nun Teşekkür Mesajı
“Markayla ilgili değil, personel sorunu yaşandı. Markaya ve ürünlerine güvenim tam olmasa alım yapmazdım. Ürünlerinden gayet memnunum. Hassasiyetlerine tekrar teşekkür ediyorum.”

Ürün içeriğinde sıkıntım vardı, sağ olsun değişim kolaylığı da sağladılar. Firmayla ilgili değil de, personel sorunu yine. Satın aldığım tuz lambasının da dahil olduğu ürünler, olması gerektiği gibi paketlenmemiş. Tuz lambasını hiçbir şeye sarmaya tenezzül etmemiş koliyi hazırlayan arkadaş.
Diğer 2 tuz ürününü kargo poşetine koymuş ağzını kapatmamış. 5 kg'lik ince poşetteki tuzu da aynen kutuya sallamış. Özeni itinayı geçtim, çöpe atar gibi koliye sallanmış ürünler. Onlara da ilettim "1 TL yahut 1.000t para veriyoruz! ".

Kırık lambayı gönder, yine al vs. Uğraşmak zorunda değilim. İşletme de bu tedbirsizlikten zarara uğramak zorunda değil. Bazen baştan sorunlu müşteri tarzı vallahi daha iyi.

10 Ekim 2023 16:44 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Öncelikle bizi tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz personellerimize gerekli bilgilendirme yapılmış olup bu tarz olayların tekrardan yaşanmaması adına gerekli özeni göstereceğimize ve daha dikkatli olacağımızı bilmenizi isteriz. Sağlıklı Günler Dileriz.

Ebru
Ebru
13 Ekim 2023 21:48

E- Doğal Market İkinci Kez Kusurlu Ürün Gönderiyor

31 Ocak 2024 14:01
E- Doğal Market İkinci Kez Kusurlu Ürün Gönderiyor
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2024 14:27
Özensiz Paketleme Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti: Evvahe Doğal'da Hayal Kırıklığı
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2025 14:42
Olumsuz Yoruma Engel Koyan Firma Güvenimi Sarstı
Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2024 15:37