Hilal sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2024 13:31

B**** M****'ten online diyet aldım. Instagram üzerinden iletişime geçtim. Başta hızlı hızlı yazdı. Mesajlarıma gayet samimi bir şekilde hemen cevap verdi. Sabah kahvaltı yapmadığımı özellikle belirttim. Size uygunsa başlayalım dedim. Kişiye özel hazırlıyorum zaten yaparım dedi. Parayı yolladım. 1-4 iş günü içinde gelmesi gereken liste 8. Gününde ancak yollandı bana. Arada sordum liste yollayacaktınız diye. Kişiye özel olduğu için ancak oluyor dedi. Gelen liste klasik kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği şeklinde. Böyle konuşmamıştık bu liste bana uygun değil dedim. 10 gün oldu geri dönüş yok. Yetişemeyeceğiniz kadar danışan almanız da haksızlıktır. Ben size defalarca diyetisyene gittim dedim. Sadece Liste istesem bende 100 tane liste var zaten. Online diyet saçmalıkmış. Ben danışanım ama karşımda danışacağım kimse yok. Yorumları okumadığım için çok pişmanım. Başkaları da kanmasın diye her yere de yazacağım şikayetimi. Sadece zor bir diyet listesi istiyorsanız İnternette liste çok. Ölçüm yollamazsam 2. Listeyi de yollamıyormuş. Hiç zahmet etmeyin zaten bin kişiyle aynı anda attığınız listeyi istemiyorum.

19 Şubat 2024 11:27

Geri ödeme yapılacağına dair aradılar. 20 günü geçti. Herhangi bir dönüş yapılmadı. Geri dönüş olmazsa Tüketici Mahkemesi'ne baş vurmayı düşünüyorum.

20 Şubat 2024 16:02

Berna Hanım binlerce danışanı olduğunu söylüyor. Her gün yüzlerce ücret iadesi talebi geldiğini söylüyor. Yetişemediklerini anlıyorum. Burayı okuyan herkes de anlasın diye yazıyorum. Cevap beklemeyin çok yoğun. Dediğiniz gibi avukata sordum. Hakaret değil kaba sözmüş dediklerim. Ayrıca siz dediğiniz için o dedikleriniz sizsiniz demiştim aslında. Verilip yerine getirilmeyen sözler: 1-4 iş gününde listem gelmedi. 10:00-19:00 arası aynı gün içinde mesajlarıma cevap verilmedi. Hatta hiç cevap verilmedi. Listem bana özel hazırlanmadı. Saygılar Berna Hanım

Hilal

Merhaba ücret iadesi yaptı mı

Hilal

Hayır yapmadı. Sorunca da tehdit ediyor.

Derya sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2024 00:44

Dyt. Esin Eren İlgisiz Diyetisyen Hakkında