Senay sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2024 00:33

Dyson V15 Detect Absolute modelinin Halı başlığı fırçası yerinden çıkmıyor. Madeni para ile döndürülmesi gereken kapağı sorunsuz döndürebiliyorum ancak o dönen kapakçık yerinden çıkabilmesine rağmen, kapakçığın takılı olduğu büyük fırça yerinden asla ileri doğru kıpırdamıyor. Kullanıcı kılavuzunda yer alanın dışında hareket etmedim. Süpürge başlığında herhangi bir hasar yok, süpürge bozuk ya da kırık değil ancak süpürge başlığının fırça kısmının hatalı üretim olduğunu düşünüyorum. Geri dönüş yaparsanız çok sevinirim.

05 Mart 2024 12:00 (Şikayetten 1 gün sonra)

06 Mart 2024 19:20

Bir kere arandım, dışarıdaydım. Akşam 16.30 da tekrar arayacaklardı ama arayan olmadı. Geri dönüş sağlanırsa sevinirim

Yenay
Yenay

Dyson v15 detect absolute hali başlığı silindir yerinden çıkmıyor basamakları doğru yaptım sonuç yok

Viyan
Viyan

Dyson V15 süpürgemin fırçası yerinden çıkmıyor. Madeni para ile yan tarafta yer alan kapağı sola doğru çeviriyorum, dışa doğru çıkartırken fırçası ile çıkması gerekirken kapak tek çıkıyor ve fırça yerinden oynamıyor.

Yeliz
05 Aralık 2024 22:44