Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
11 Aralık 2024 09:04

Yeni aldığım daha ilk kullanımda Dyson V15 süpürgemde, tetiğe bastığımda güç geç gelmeye başlıyor ve halı başlığını döndürüyor ama acayip bir ses gelerek başlık dönmüyor ve duruyor. Cihazı daha yeni açtık ve ilk kullanımda bunu yaşıyoruz. V10 cihazımı yıllarca kullandım böyle bir şey yaşamadım. Müşteri hizmetlerine hiç ulaşamıyorum. Ayrıca makinenin üst tarafındaki silikonlar daha ilk kullanımda dökülmeye başladı. Yıllarca kullandığım cihazımda bu yok. Bu durum bizi çok üzdü ne yapacağız. Müşteri hizmetlerine bağlanıyorum videoyla anlatacağım kesiliyor. Sonra arıyorum zar zor bağlanıyorum ancak sistem çalışmıyor deniyor. Lütfen dönüş sağlar mısınız? Halı başlığını kullanamıyoruz. Cihaz çalışmazken bile içi dönmüyor başlığın. Video ekledim. Sesli izleyin lütfen ve görsel ekledim. Elimde bir sürü Dyson cihaz var ilk defa böyle sorun yaşıyorum. Yakınlarıma bile Dyson aldırıyorum bu olmaz olmamalı

16 Aralık 2024 12:51 (Şikayetten 5 gün sonra)

Yusuf
04 Haziran 2024 14:22

Özge
07 Ağustos 2024 16:40
Gülnihar sonuçtan hiç memnun değil

Gülnihar
21 Kasım 2024 15:54