Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V12 - Parça Tedariği Ve İletişim Sorunu

Yusuf
01 Nisan 2024 13:07

Aralık 2023'te Dyson V12 model süpürgemiz için halı başlığı ve mobilya altı adaptörünün arızalanması üzerine Dyson müşteri hizmetleri ile iletişime geçtik. Görüntülü görüşme yoluyla yapılan inceleme sonucunda, bozulan parçaların yenilerinin tarafımıza gönderileceği bilgisi verildi. Ancak stok problemleri nedeniyle ürünlerin yılbaşı sonrasında gönderilebileceği söylendi ve biz de beklemeye koyulduk.

Yaklaşık dört ay sonra, Mart 2023'te halı başlığını bize kargo ile gönderdiler. Ancak yurt dışında olduğumuz için kargonun ulaşmasından üç-dört hafta sonra kontrol edebildik ve yanlış ürün gönderildiğini fark ettik.

Ayrıca, halı başlığının gönderimini dört aydır sağlayamadıkları için zorunlu olarak sert zemin başlığını her türlü zeminde kullanmak durumunda kaldık ve bu başlık da arızalandı.

Süreç boyunca Dyson müşteri hizmetlerine durumu defalarca açıklamamıza ve her müşteri temsilcisine konuyu tekrar anlatmamıza rağmen, onların tek odaklandığı konu yanlış gönderilen başlığın iadesi oldu. Bu sabah ulaşan temsilci, sadece yanlış gönderilen başlığın iadesiyle ilgilendi ve diğer konular hakkında bilgi sorduğumuzda bizden tekrar anlatmamızı istedi. Sorunu aktarmaktan yorulduk. Sert zemin başlığı ile ilgili olarak 'Ürünün yanlış zeminde kullanılmasından kaynaklanan arıza için destek veremeyeceklerini' söylediler.

Özetlemek gerekirse;
- Dyson, mobilya altı adaptörü ve halı başlığının tedarikini dört aydır sağlayamıyor.
- Dyson, talebimizden üç ay sonra gönderdiği yanlış halı başlığını geri almaya odaklanıyor ve diğer sorunlarımıza önem vermiyor.
- Dyson, tedarik edemediği ürünler nedeniyle yanlış kullanmak zorunda kaldığımız ve bu yüzden bozulan sert zemin başlığına destek sağlamıyor.

Mobilya altı adaptörü hâlâ gelmedi ve geleceği de belirsiz. Halı başlığı yok, gönderilen yanlış. Her telefon görüşmesinde, kargoyu hemen açıp bilgi vermemizi sorguluyorlar ve ilgilendikleri tek konu halı başlığının iadesi. Diğer şikayetlerimiz göz ardı ediliyor. Aylardır Dyson'ın ürünleri tedarik edememesi nedeniyle kullandığımız sert zemin başlığına 'Kullanıcı Hatası' gerekçesiyle destek verilmeyeceği belirtiliyor. Her yeni müşteri temsilcisine konuyu baştan açıklamaktan yorulduk. Yardımınızı rica ediyorum.

05 Nisan 2024 11:26 (Şikayetten 3 gün sonra)

Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Duygu
22 Mayıs 2024 21:15
Dyson V12 Detect Süpürge İle Yaşanan Servis Mağduriyeti
Ziya sonuçtan çok memnun

Ziya
04 Ocak 2024 10:31
"Teşekkürler."
Hacı sonuçtan hiç memnun değil

Hacı
24 Nisan 2024 02:12
Yasemin sonuçtan çok memnun

Yasemin
24 Temmuz 2023 19:59
"Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim."
Dyson Satış Sonrası Servis Ve Sistem Sorunu
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
19 Temmuz 2023 12:25