Hacer sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V 15 Halı Başlığı Arızası

19 Şubat 2024 18:02

Dyson resmi web sitesinden satın almış olduğum V15 kablosuz süpürgenin halı süpürme başlığı, satın aldıktan çok kısa bir süre sonra matkap gibi bir ses çıkarmaya başladı. Müşteri hizmetlerini iki kez telefonla aramama rağmen, görüntülü olarak incelediklerinde bir sorun olmadığını ifade ettiler. Ancak süpürge ilk zamanlarda bu tür bir ses çıkarmıyordu ve arkadaşlarımın aynı model süpürgelerinde böyle bir ses problemi yok. Ses o kadar yüksek ki, küçük bebeğim korkuyor ve alt komşum sürekli matkap çalıştırıldığını düşünerek şikayet ediyor. Bu sebeplerden ötürü aylardır süpürgeyi kullanamıyorum. Başlığın değişimini talep ediyorum. Aksi takdirde, tarafıma geri dönüş yapılmadığı sürece Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım ve bilirkişi incelemesi sonucunda haklı çıkacağımı düşünüyorum. Başlık arızalı ve ses seviyesi çok yüksek. Her üç modda da video kaydı yaptım; genellikle düşük ve orta modda, önerildiği şekilde ileri doğru süpürerek kullanıyorum. d*****@dyson.com.tr adresine yazılı olarak şikayetimi ilettim ve video gönderdim. Ancak videoyu açamadıklarını belirterek geri dönüş yaptılar; fakat video benim cihazımda sorunsuz açılıyor. Müşteri hizmetleriyle telefon üzerinden iletişime geçmek ise oldukça zor, uzun süre beklememe rağmen sonuç alamıyorum. Sanırım amaçları müşteriyi yıldırmak.

19 Şubat 2024 17:50

Eğer video açılmıyorsa açılacak bir formatta yükleme yaptırmak için yönlendirilmelidir.

27 Şubat 2024 14:30 (Şikayetten 7 gün sonra)

07 Mart 2024 12:04

Çözüm merkezi yetkililerinin iletişime geçme süresi ne kadar sürecek acaba arayan soran hiç kimse yok, dünyaca ünlü bir marka ve ciddi yüksek miktarda aldığımız süpürgenin sonu, kimse almamalı bence bu makayı.

28 Mart 2024 14:06

Bu marka süpürgeyi alırken bu sorunlar ile karşılaşacağımı bilsem asla o kadar para verip almazdım, telefon ile aradığımda ulaşmak imkansız, beni daha sonra arayacaklarını söylüyorlar defalarca oldu ne arayan ne soran var, mail yazıyorum günler günler sonra sorunu anlayamadık diye cevap yazıyorlar, tam bir çözümsüzlük merkezi.

Gulsah sonuçtan hiç memnun değil

Gulsah
14 Şubat 2024 11:06
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresi Hemen Sonrası Dyson V15 Halı Başlığı Arızası Ve Yüksek Yedek Parça Ücreti

Seda

Yeni Alınan Dyson Süpürgede Gürültü Sorunu Ve Değişim Talebi

Berna
01 Ekim 2025 15:23
yeni-alinan-dyson-supurgede-gurultu-sorunu-ve-degisim-talebi-1.jpg
Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

Zeliha
25 Mart 2024 11:00