Lokman sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürge Garanti Kapsamı Ve Filtre Sorunu

Lokman
18 Ekim 2024 08:50

09.11.2024 yılında Dyson V10 model dik süpürge aldım. Şu zamana kadar herhangi bir sorun yaşamadım fakat geçen hafta süpürgenin kesintili olarak çalıştığını ve tıkanma arıza ışığının yandığını gördüm. Garantisi devam ettiğinden dolayı kayıt açtırdım ve Küçükbakkalköy de bulunan servise götürmemi istediler. Cihazı servise götürdüm ve ertesi gün filtreler temizlendi cihaz çalışır durumda teslim ettiğiniz servisten alabilirsiniz diye mesaj geldi. Serviste cihazı aldım ve ilk işim yerleri süpürmek oldu fakat max modunda arıza tekrarladı. Müşteri hizmetlerini aradığımda yetkili servisin onarım sırasında filtrenin değişimini önerdiğini max modunda kullanmak istiyorsanız filtreyi garanti dışında ücret karşılığı değiştirmemi. Filtreyi değiştirmeyi kabul etmiyorsam 2 modunda kullanmamı tavsiye etti. Bende neden filtreyi garanti dışı olarak işleme aldıklarını sordum ve bana verilen cevap süpürgenin sık kullanıma bağlı olarak filtrede aşınma olduğu ve bu da garanti kapsamına girmediği oldu. Şimdi 1. Sorum sık kullanımdan kasıt nedir. Süpürgenin kullanım kılavuzunda günde şu kadar saat kullanmamız gerektiği falan mı yazıyor? İstediğim zaman istediğim kadar kullanırım ve bu filtre 2 yıl içinde buna bağlı sorun çıkarıyorsa filtrenin garanti kapsamında değişmesini istiyorum.

19 Ekim 2024 16:24 (Şikayetten 1 gün sonra)

Ayşe
09 Ağustos 2023 15:57
Emel sonuçtan hiç memnun değil

Emel
26 Aralık 2023 16:14
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
05 Şubat 2024 13:34
V10 Dyson Güç Kesintisi Ve Arızalı Başlık.
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V10 Süpürgede Tekrarlayan Filtre Sorunu Ve Garanti Sonrası Mağduriyet

Hilal
01 Temmuz 2025 10:28
Büşra sonuçtan çok memnun

Büşra
15 Ekim 2023 14:55
"Çözüm odaklı oldukları ve nazik davrandıkları için teşekkür ederim ☺️"
Dyson Kategorileri