Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde Filtre Sorunu

Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde Filtre Sorunu
Tayfun
26 Haziran 2024 16:59

20.11.2023 tarihinde Media Markt üzerinden satın almış olduğum Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde cihazını, eşimle birlikte alerjik bünyeye sahip olduğumuz için yatak odamızda kullanmaktayız. Ancak, son bir aydır cihaz kötü bir koku yaymaya başlamıştır. Yaptığım araştırmalar sonucunda, bu kokunun en dışta bulunan hepa + Karbon filtreden kaynaklandığını tespit ettim.

Dyson müşteri hizmetleri ile görüştüğümde, filtrenin ücretli olarak değiştirilmesi gerektiği bilgisi verildi. Ancak, cihazın bağlı olduğu uygulamada filtrenin kalan ömrü %71 olarak görünmektedir. Ayrıca, bu ürün garantili olarak satılmaktadır ve bu bilgi de uygulamada yer almaktadır.

Tüm bu durumlara rağmen, filtrenin ücretli olarak değişmesi gerektiği belirtilmiştir. Garantili bir ürünün parçasının, kalan ömrü %71 olmasına rağmen ücretli değiştirilmesi gerektiği yönündeki bu bilgi, hem müşteri memnuniyeti hem de ürün garantisi kapsamında uygun değildir.

Bu nedenle, garantili ürünümün filtrenin ücretsiz olarak değiştirilmesini talep ediyorum. Yaşadığım bu sorunun en kısa sürede çözüme kavuşturulmasını rica ederim.

02 Temmuz 2024 14:32 (Şikayetten 5 gün sonra)

Kendim

Dyson hava temizleyici ve nemlendirici aldım bir ay önce ilk günden beri çok rahatsız edici bir koku veriyor ve bu sorunun çözeülmesini istiyorum hiç ama hiç memnun değilim

Edebali
03 Temmuz 2024 14:19

Dyson Hava Temizleyici İlk Soğuk Kullanımda Kötü Koku Sorunu Yaşattı

İpek
10 Eylül 14:33
Kubilay sonuçtan hiç memnun değil

Kubilay
30 Aralık 2024 13:11