Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2024 12:49

Ürün elinizde yok v15detect absolute cihazımın yerine alt model v15 detect ile değişim yapmaya çalışıyorsunuz. Ürünün ısrarla aynı olduğunu iddia ediyorsunuz o zaman neden adı absolute değil. Zamanında detect varken fazla para verip absolute satın aldım. Fark sadece başlıklarda olsaydı açıklama olarak yazılırdı isim değişmezdi. THH gidip hakkım olan ya birebir değişim yapılacak ya da üst model gönderilecek.

23 Mayıs 2024 12:45

Cihazımı sundukları teklif doğru bir olmadığı için kabul etmedim dosyayı kapattılar ama cihazımı göndermiyorlar. Kargo için 5 gündür sırada bekliyor deniyor.

24 Mayıs 2024 11:03 (Şikayetten 3 gün sonra)

24 Mayıs 2024 20:12

THH ye bugün başvurumu fatura bana gönderilen mesaj ve mailime gelen bütün evraklar ile yaptım. Süreci takip edip hakkımı alana kadar bütün yasal yollara başvuracağım. Dyson kesinlikle müşteri memnuniyetini ve haklarını gözetmiyor.

Elif sonucu yetersiz buldu

Elif
18 Mayıs 2024 16:13
Dyson Farklı Ürün Gönderiyor.
Dyson Farklı Ürün Gönderiyor.
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Esra
17 Kasım 2023 11:33