Hilal sonuçtan çok memnun

28 Şubat 2024 16:40
Hilal'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim”
27 Şubat 2024 21:51

Dyson toz haznesini temizlerken kırmızı silikonu çıktı geri takamıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Kılavuzda da yazmıyor ne yapacağımı bilemedim Dyson garantili ürünüm

01 Mart 2024 12:08 (Şikayetten 1 gün sonra)

03 Ağustos 2024 18:26

Teşekkür ederim

Ertan

Aynı sorun bizde de oldu. Bu parçanın garanti kapsamında olup olmadığını net öğrenemedim. Sizde nasıl çözüldü? Parçaların montajı: Gri parça, sızdırmazlık sağlayan kırmızı parçanın üzerine sıkı geçerek contayı sabitliyor. Gri parçanın çentiğini haznedeki ilgili noktaya hizalayıp sıkı geçme olarak oturtuyorsunuz. Sorun: Haznenin plastik parçaları genleşmiş ya da içerideki bir vida sistemi bunu tetiklemiş. Sıkı geçme olduğu için parça tam oturdu sanıyorsunuz ama tekrar çıkıyor. Garanti meselesi: Bu parça kesinlikle garanti kapsamında olmalı. Kırık yok ama bu "zihni sinir" conta üstü conta mekanizması süpürgede bile başarısız. Çözümüm: İran yapıştırıcısı ile dikkatlice yapıştırdım, baskı uygulayarak 15 dakika bekledim. Sorunu böyle çözdüm.

Ertan

Aynı sorun bizde de oldu. Bu parçası garanti kapsamında değil sanırım ulaşamıyorum gerçek bilgiye. Sorun nasıl çözüldü?

Sezin
Sezin

Çözümü nedir acaba

Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Gamze
09 Mart 12:02