Dyson Hazne Silikonu Yerinden Çıktı

Hilal'ın Teşekkür Mesajı
Teşekkür ederim
Hilal
27 Şubat 2024 21:51

Dyson toz haznesini temizlerken kırmızı silikonu çıktı geri takamıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Kılavuzda da yazmıyor ne yapacağımı bilemedim Dyson garantili ürünüm

1 Mart 2024 12:08 (Şikayetten 1 gün sonra)

Hilal
3 Ağustos 2024 18:26

Teşekkür ederim

3 Şubat 2025 11:22

Aynı sorun bizde de oldu. Bu parçanın garanti kapsamında olup olmadığını net öğrenemedim. Sizde nasıl çözüldü? Parçaların montajı: Gri parça, sızdırmazlık sağlayan kırmızı parçanın üzerine sıkı geçerek contayı sabitliyor. Gri parçanın çentiğini haznedeki ilgili noktaya hizalayıp sıkı geçme olarak oturtuyorsunuz. Sorun: Haznenin plastik parçaları genleşmiş ya da içerideki bir vida sistemi bunu tetiklemiş. Sıkı geçme olduğu için parça tam oturdu sanıyorsunuz ama tekrar çıkıyor. Garanti meselesi: Bu parça kesinlikle garanti kapsamında olmalı. Kırık yok ama bu "zihni sinir" conta üstü conta mekanizması süpürgede bile başarısız. Çözümüm: İran yapıştırıcısı ile dikkatlice yapıştırdım, baskı uygulayarak 15 dakika bekledim. Sorunu böyle çözdüm.

3 Şubat 2025 11:11

Aynı sorun bizde de oldu. Bu parçası garanti kapsamında değil sanırım ulaşamıyorum gerçek bilgiye. Sorun nasıl çözüldü?

12 Ocak 2025 01:21

Çözümü nedir acaba

Dyson V11 Turbo Modda Çalışmıyor, Hava Akış Uyarısı Veriyor

14 Nisan 08:07468

Dyson v11 Absolute süpürgemde yaklaşık 1 yıl kullanımın ardından sürekli “hava akış yolu tıkalı” uyarısı almaya başladım...

Tümünü Gör
Dyson V12 Boru Esneme Problemi!

Dyson V12 BoruEsneme Problemi!

Ömer
Dyson V15 Tetik Ve Çalışma Sorunu

Dyson V15 TetikVe Çalışma Sorunu

Yusuf
Dyson Süpürge Şarj Olmuyor!

Dyson SüpürgeŞarj Olmuyor!

Ridvan
Dyson V12 Zemin Başlığının Çalışmaması Işığının Yanıp Hemen Sönmesi!

Dyson V12 ZeminBaşlığının Çalışmaması Işığının Yanıp Hemen Sönmesi!

Sevgi
Garanti Bitimi Dyson V12 Ürünün Boru Bağlantı Mekanizması Kırıldı

Garanti BitimiDyson V12 Ürünün Boru Bağlantı Mekanizması Kırıldı

Furkan
Dyson V12 Süpürge Borusu Sıkıntısı!

Dyson V12 SüpürgeBorusu Sıkıntısı!

Yasin

Öne ÇıkanKonular