Ece sonuçtan çok memnun

Dyson Gen5detect Absolute Ekran Çalışmıyor.

03 Haziran 2024 23:59
Ece'nin Teşekkür Mesajı
“Dyson yetkilisi benimle iletişime geçti. Ben zaten sorunu yanlışlıkla da olsa çözmüştüm. Bataryayı çıkarıp tekrardan takınca ekran geri geldi. Beni arayan Dyson yetkilisi de aynı şeyi yapmamı söyleyecekmiş. İlginiz için teşekkür ederim.”

Dyson Gen5detect Absolute süpürgemi şarja takmıştım. Doldu mu diye geri döndüğümde ekran hiçbir şekilde çalışmıyordu. Herhangi bir düşme kırılma durumu da yok. Süpürge çalışıyor ama ekranı gelmiyor ve mod değiştirilmiyor. Şarja takınca da ekran açılmıyor ve şarj olup olmadığı da belli olmuyor. İlgilenilmesini talep ediyorum.

07 Haziran 2024 13:19 (Şikayetten 3 gün sonra)

Ece

11 Ağustos 2024 12:20

Beyza
13 Şubat 2024 16:53
Dyson Gen5detect Çalışırken Ekranı Gitti

Yeni Aldığım Dyson Süpürge Çalışmıyor!

Ümmü
30 Kasım 2024 21:33
Yeni Aldığım Dyson Süpürge Çalışmıyor!
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Dyson Süpürgede Ciddi Arızalar Ve Değişim Talebi

Şeyma