Dyson Airwrap Saç Şekillendirici Başlıklarının Çok Sallanması

Ayşe
20 Mayıs 2024 14:43

Dyson Airwrap saç şekillendirici setini tam bir ay önce aldım fakat başlıkları çok sallanıyor sanki düşecek gibi. İletişime geçtiğimde ise bu sallanmanın normal olduğunu ancak gövdeden kopması halinde değişim yapılacağını söylediler ürün zaten kopacak gibi duruyor bir ay olmasına rağmen. Hiçbir tamir veya iadenin de olmayacağını belirttiler. Bu kadar para verip hiçbir hizmet görmemek gerçekten Dyson markası adına tam bir fiyasko. Bu kadar ücret verip hiçbir karlılık göremiyorsunuz bari çakmalarını alın onlarda da zaten sadece başlıkları tam oturmuyor böyle sallanıyor.

24 Mayıs 2024 11:10 (Şikayetten 3 gün sonra)

Damla sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Airwrap Fön Başlığı Yerinden Çıkıp Duruyor

Damla
03 Ağustos 2024 15:44
Dyson Airwrap Fön Başlığı Yerinden Çıkıp Duruyor
Edanur sonuçtan çok memnun

Edanur
23 Ekim 2024 15:18
"Dyson Airwrap ile yaşadığım sorunu çözme sürecinde göstermiş olduğunuz hızlı ve profesyonel destek için teşekkür ederim. Yeni ürünün tarafıma gönderilmesi ve garanti sürecinin yeniden başlatılması, müşteri memnuniyetine verdiğiniz önemi açıkça gösteriyor. Ancak, gönderilen sette filtreleme başlığının olmadığını fark ettim. Bu parça her sette olması gereken önemli bir parça. Yardımlarınız için tekrar teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim. Saygılarımla,"

Defne
12 Haziran 2024 20:36

Dyson Başlıkları Yerine Oturmuyor Ve Sürekli Kendiliğinden Çıkıyor

Aylin
31 Temmuz 2023 21:41

Dyson Airwrap Sürekli Arızalanıyor, Servis Sorunu Çözemiyor Ve Mağdur Ediliyorum

Ceyda
19 Haziran 2025 20:08