Dyo Silikonlu Duvar Boyası Kokusu Geçmiyor

19 Kasım 2023 15:18

2 hafta önce Dyo silikon duvar boyası aldım ve boyadım. Hala geçmedi bir hafta camlar açık kaldı hala boya kokuyor oda da uyumak zorundayım astımım var ve ne zaman geçecek bilmiyorum. Eve girdiğim an da salona kadar yayılmış bir koku var evin her yeri boya kokuyor bütün kapılar açık. Böyle bir şey nasıl mümkün olur anlamıyorum sirke koyup beklettim koku çıksın diye her şeyi yaptım ama yok koku geçmiyor

19 Kasım 2023 15:53 (Şikayetten 35 dakika sonra)

Sn. Tüketicimiz, Şikayetiniz tarafımızca ele alınmıştır. En kısa sürede sizinle iletişime geçip, sorununuzun çözümü konusunda destek sağlayacağız. Saygılarımızla, DYO BOYA FAB. SAN. VE TİC. A.Ş. Tel :(0 262) 754 75 60 (pbx) – 444 0 396 Faks :(0 262) 754 75 71 Web :www.dyo.com.tr

20 Kasım 2023 12:19

Sn. Yetkili, Tüketicimiz ile yapılan görüşmede, yaşanan sorunun nedenleri ve ürün özellikleri hakkında bilgi verilmiştir. Bilgilerine sunarız. Saygılarımızla, DYO BOYA FAB. SAN. VE TİC. A.Ş.

Nehir sonuçtan hiç memnun değil

Dyo Marka İç Cephe Boyası Kötü Kalite Ve Hatalı

01 Eylül 2023 22:45
Dyo Marka İç Cephe Boyası Kötü Kalite Ve Hatalı
Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

Koku Kabusu: İsonem MS 82'nin Beklenmedik Etkisi

Çağlar
14 Ekim 2024 22:58
Koku Kabusu: İsonem MS 82'nin Beklenmedik Etkisi

Dyo Oxy Max Boyanın Kokusu

11 Aralık 2023 21:24
Yunus sonuçtan memnun

03 Eylül 2023 17:41
"Ulaşım sağlayan arkadaş yardımcı oldu kendisine ilgilisi için teşekkür ederim"
Şura sonuçtan çok memnun

06 Ağustos 2023 18:51
"Dyo'nun bölge boya dağıtıcısı eve gelip boyayı inceledi, boyanın kusurlu göründüğünü kendi de gördü bizden boya kutusunu geri aldı ve yerine yenisini almamız için aldığımız yer ile iletişime geçti, bize yeni mat silikon boya verildi ve bu boya da hiçbir kusur yok gibi görünüyor deterjan vs ile deneme yapmadım ama boyarken bile belliydi farkı, teşekkürler Dyo."