Sebastian sonuçtan hiç memnun değil

Dyo Boya Eksik İşçilik Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti

Sebastian
10 Ekim 2024 12:14

Gtk Group, Alanya merkezli bir inşaat firması, binamızın dış cephesini fileli sıva ve boya ile yenilemiştir. Başta bize işi 15 günde bitireceklerini söylemişlerdi ancak iş tam 3 ayda bile tamamlanamadı. İş süresince gelen ustaların farklı seviyelerde ustalık bilgisi vardı ve çoğu, işlerinin ehli olmayan günlük işçilerdi.

Firma yetkilisi c**’e ulaşmak mümkün olmadı ve yapılan işin arkasında durulmadı. İşlemler tamamlandıktan kısa bir süre sonra, henüz bir yıl geçmeden, sıva dökülmeye başladı ve boyanın rengi solmuştu. Kullanılan boya, Dyo marka bir dış cephe boyasıydı.

Firma ve boya markası Dyo, “binanın yanlış kullanımı” ifadesiyle sorumluluklarını reddederek sorunları ‘kullanıcı hatası’ olarak nitelendirdi ve yardımcı olmadı. Şimdi binayı yeniden boyatmak için ekstra olarak 100.000 TL toplamak zorunda kaldık. Türkiye’de, bu tür sorumsuz iş pratiklerine sahip kişilerle karşılaşmak ne yazık ki sıkça yaşanan bir durumdur. Bize verdikleri zarar 2021 yılı için 350.000 TL oldu.

Mercan sonuçtan çok memnun

Polisan Elegans Boya Üç Katta Bile Duvarı Kapatmıyor Mağduriyet Yaşadık

Mercan
10 Ağustos 2025 17:54
"Polisan yetkililerinden Hakan ve Taner beye sorunumuzu ve mağduriyetimizi hızlı şekilde giderdikleri için teşekkür ederiz. Ayrıca ürünlerinin arkasında durdukları için Polisan'a çok teşekkür ederiz."
Polisan Elegans Boya Üç Katta Bile Duvarı Kapatmıyor Mağduriyet Yaşadık
polisan-elegans-boya-uc-katta-bile-duvari-kapatmiyor-magduriyet-yasadik-2.jpg
Emir sonuçtan hiç memnun değil

Dyo Dış Cephe Boyası İle Yaşadığımız Hayal Kırıklığı

18 Haziran 2024 16:46
Emre sonuçtan hiç memnun değil

18 Mayıs 2024 01:18

Dyo Boya Renk Uyumsuzluğu Ve Garanti Eksikliği Nedeniyle Mağduriyet

Saliha
16 Eylül 2025 01:35
Abdulhasan sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Renk Kodlu Boya Teslimatı Ve Çözüm Eksikliği

Abdulhasan