DYO Boya Casatı Marka Duvar Ve Tavan Boyası

26 Ağustos 2023 21:45

Merhaba, A101' den, yılların Dyo markasına güvenerek casatı marka tavan boyası (3 adet 10 kg) ve koza rengi (4 adet) iç cephe boyası aldım. Almaz olaydım, çok pişmanım. İlk 2 kutu boyayı, uygulama yapmak için açtık ve uyguladık. Tavan boyası kirli yüzeyi 3 kat sürmemize rağmen kapamıyor. Duvar boyası ise hem iz bırakıyor hem de alttaki boyayı kaldırıyor. (Su damlatsan iz yapıyor). Kalan boyaları markete geri vermek istedim. Fakat iade süresini geçirdiğim için de geri veremedim. Parama mı yanayım. Kalan boyanın israf olmasına mı yanayım bilemiyorum. Bu konuda yardımlarınızı talep ediyorum.

28 Ağustos 2023 09:21 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sn. Tüketicimiz, Şikayetiniz tarafımızca ele alınmıştır. En kısa sürede sizinle iletişime geçip, sorununuzun çözümü konusunda destek sağlayacağız. Saygılarımızla, DYO BOYA FAB. SAN. VE TİC. A.Ş.

28 Ağustos 2023 10:33

Sn. Yetkili, Tüketicimiz ile yapılan görüşmede, yaşanan sorunun nedenleri hakkında bilgi verilerek, gerekli çözüm sağlanmıştır. Bilgilerine sunarız. Saygılarımızla, DYO BOYA FAB. SAN. VE TİC. A.Ş.

Arzu
Arzu
28 Ağustos 2023 20:18

Konuyla ilgili olarak, Metin bey ve Ahmet bey tarafından arandım. Konunun çözümüyle ilgili olarak. Son derece ilgili ve yardımcı oldular. Umarım sorunum en kısa sürede çözülür.

Ahmet sonuçtan memnun

28 Mayıs 2023 12:42
"Benimle iletişime geçen Dyo Boya yetkilisi Ahmet Beye teşekkür ederim. Sorunum halledildi. Ücretin benim için o kadar önemli olmamasına rağmen iletişime geçerek yardımcı oldu. Tekrar teşekkür ederim."
Dyo Boyanın Kalitesizliği Ve A101
Nazmi sonuçtan memnun

20 Aralık 2023 03:08
"Teşekkür ederim yinede konu hakkında yardımcı olmaya çalıştıkları için"

Dyo Boya Renk Uyumsuzluğu Ve Garanti Eksikliği Nedeniyle Mağduriyet

Saliha
16 Eylül 2025 01:35
Ali sonuçtan hiç memnun değil

A101 Casati Boya Pişmanlık Yaratıyor. Dyo Markasi Diyerek Almıştım.

23 Mart 2024 22:56
Nehir sonuçtan hiç memnun değil

Dyo Marka İç Cephe Boyası Kötü Kalite Ve Hatalı

01 Eylül 2023 22:45