Nehir sonuçtan hiç memnun değil

Dyo Marka İç Cephe Boyası Kötü Kalite Ve Hatalı

Dyo Marka İç Cephe Boyası Kötü Kalite Ve Hatalı
01 Eylül 2023 22:45

Dyo marka silinebilir iç cephe boyası aldım markaya ve satıcıya güvenerek. Boyacı tutup evi boyattım ve daha boyarken boyacı boya çok kotu dedi. Simdi ne demek istediğini daha net anlıyorum. Duvara astığım sus bile boyayı kaldırıyor kalktığı yetmezmiş gibi kağıt gibi kalkan yerden soyulmaya basliyor. Zar gibi soyabiliyorsunuz boyayı. Daha 1 ay olmadı evimi boyatalı fakat salonumun duvarı çok kotu bir durumda. Alttaki bütün hatalarıda belli ediyor ayrıca Silinebilir denilen boyada sildiğin yerde iz kalıyor

04 Eylül 2023 09:05 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sn. Tüketicimiz, Şikayetiniz tarafımızca ele alınmıştır. En kısa sürede sizinle iletişime geçip, sorununuzun çözümü konusunda destek sağlayacağız. Saygılarımızla, DYO BOYA FAB. SAN. VE TİC. A.Ş.

05 Eylül 2023 17:04

Sn. Yetkili, Tüketicimiz ile yapılan görüşmede, yaşanan sorunun nedenleri hakkında bilgi verilmiştir. Bilgilerine sunarız. Saygılarımızla, DYO BOYA FAB. SAN. VE TİC. A.Ş.

F. Gül sonuçtan hiç memnun değil

Dyo Boya Markası Anlatıldığı Gibi Çıkmadı Ucuz Boyalar Gibi

F. Gül
01 Ağustos 2024 00:50
Dyo Boya Markası Anlatıldığı Gibi Çıkmadı Ucuz Boyalar Gibi
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
06 Eylül 2023 17:08
Yunus sonuçtan memnun

03 Eylül 2023 17:41
"Ulaşım sağlayan arkadaş yardımcı oldu kendisine ilgilisi için teşekkür ederim"

05 Eylül 2023 01:09
DYO Boya Boya Duvardan Soyuluyor

Gri Diye Aldığım Boya Duvarda Mavi Çıktı Mağduriyetimin Acil Giderilmesini İstiyorum

Ülkü
22 Temmuz 2025 10:25
gri-diye-aldigim-boya-duvarda-mavi-cikti-magduriyetimin-acil-giderilmesini-istiyorum-2.jpg